SPREKER FREEK DONKERSSpreker Freek Donkers

Freek Donkers daagt leiders en medewerkers uit te excelleren in commerciële slagkracht en klantimpact. Waarom? Ons gedrag is de motor voor werkplezier, klantimpact en dus de continuïteit van uw organisatie. Zijn missie is ‘organisaties helpen hun commerciële ambities te realiseren en te overtreffen’. De inspirerende presentaties van Freek hebben dus altijd een duidelijke boodschap, gekoppeld aan uw ambities. Zijn presentaties zijn informerend, inspirerend en enthousiasmerend. Dit gecombineerd met een gezonde dosis humor zorgt voor het echt aanzetten tot actie. Freek zijn presentatiestijl wordt door klanten omschreven als: prikkelend, energiek, aanstekelijk en actiegericht om ambities te overtreffen.

 

Meine Breemhaar – EIGENAAR KMM GROEP

Freek kennen we al een aantal jaren. Hij zit vol humor met een inspirerende persoonlijkheid, waarmee hij jong en oud weet te boeien. Het gehele management wordt door hem geleid naar een nieuwe fase in hun persoonlijke ontwikkeling en daarmee hun bedrijven.

Meine Breemhaar – EIGENAAR KMM GROEP

ONDERWERPEN INSPIRERENDE PRESENTATIES

De missie van Freek is ‘organisaties helpen hun commerciële ambities te realiseren en te overtreffen’. Dit is dus altijd de insteek van zijn presentaties. U en uw mensen worden geprikkeld met concrete ideeën om het meteen anders te gaan doen. Freek is veelgevraagd spreker op het gebied van sales en retail.

  • Sales met 2x meer impact
  • Scoren met scenariodenken in sales
  • Van leuren naar brengen
  • Van bezoeker naar klant (retail)
  • Wees de reisgids in jouw winkel (retail)
  • Proactiviteit loont altijd
  • Jij verslaat internet (retail)

Wat is uw ambitie? Freek reikt u graag praktische ideeën aan om deze te realiseren.

René Schenk – DIRECTEUR KPN BUSINESS PARTNER ORGANISATIE

Freek is enthousiast en gedreven. Hij zet aan tot bewegen. Freek heeft onze mensen écht verder geholpen met praktische hulp en directe feedback.

René Schenk – DIRECTEUR KPN BUSINESS PARTNER ORGANISATIE

CONTACT MET FREEK DONKERS

Op zoek naar inspirerende presentaties die aanzetten tot actie? Neem geheel vrijblijvend contact op met Freek Donkers of bel +31 (0)6 53 20 43 36.