+31 (0)165 74 60 15

×

 

Op 15 juni vond je jaarlijkse Intenza Goede Doelendag plaats. Vorig jaar stond de jeugd centraal met de Stichting Het Vergeten Kind. Dit jaar werden circa 60 ouderen door de Intenza trainers en Partners in Business getrakteerd op een dagje strand bij Kijkduin. Om 11.00 uur werden zij in Strandtent 14 ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak, gevolgd door een welkomstwoord van het Nationaal Ouderenfonds. Daarna konden zij lekker uitwaaien op het strand, met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Tussen de middag was er een gezamenlijke lunch waarna men opnieuw weer lekker het strand op ging.

Hartverwarmend om te zien hoe iedereen genoot. Onze rol die dag? Overal helpen. Ouderen begeleiden waar mogelijk door ze bijvoorbeeld te helpen met in en uitstappen van de bus, een praatje maken, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ouderen met een strandrolstoel over het strand rijden. Het weer was fantastisch! De omgeving perfect. Wat restte na afloop was het besef hoe weinig tijd en energie het kost om onze ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Goed om daar ook eens bij stil te staan.

We zijn er dankbaar voor dat we nog ieder jaar een mooi bedrag mogen doneren aan een goed doel, zoals we bij de oprichting van Intenza in 2006 hebben bepaald. Naast onze trainers en Partners in Business willen wij ook Willem van het Ouderenfonds hartelijk bedanken voor zijn hulp bij de organisatie van deze prachtige dag! Topwerk wat je doet Willem!!!