+31 (0)165 74 60 15

×

Gerrit van harte welkom in het Intenza team! Gerrit heeft zich 1 april 2020 aangesloten bij Intenza.

Gedrag als succesfactor voor resultaat!

Met een achtergrond in sales en management en de toewijding om anderen te helpen ontwikkelen is werken als trainer, consultant en realisatiecoach bij Intenza de ideale uitkomst. Door een onuitputtelijke interesse in gedrag en vaardigheden heb ik zelf vele zelfhulpboeken, ontwikkelprogramma’s, webinars en seminars gevolgd. Van Seneca tot Covey, Robbins tot David en Arjan heb ik het gevolgd. Deze kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik (met een soms onverwacht jonge leeftijd van 30 jaar) als jongste aanwinst van de club mee doe met geweldige collega’s.

Klanten omschrijven mij als energiek, mensgericht, duidelijk, resultaatgericht, confronterend met een glimlach en gedisciplineerd. Tijdens elke sessie ervaar je een vertrouwde omgeving waar we samen 70% van de tijd oefenen met als stevig fundament onze theorie en succesrecepten. De ultieme kans om deel te nemen en écht te ontwikkelen door te doen.

Privé ben ik een fanatieke sportman en altijd gedreven door uitdaging: ik train om in 2021 mijn eerste marathon te hardlopen, doe aan krachttraining en ski graag. En ook in mijn persoonlijke kring ben ik 24/7 beschikbaar voor het realiseren van dromen en doelstellingen van vrienden of familie.

Heb jij interesse in onze succesfactoren, DISC, ons eigen zelfhulpboek (De Management Makeover. Vergroot uw realisatiekracht) of de realisatie aanpak van Intenza (concretiseren, inspireren en realiseren), dan breng ik je graag een bezoek. Je kunt me bereiken op 06 21873648 (ook WhatsApp) of g.mulder@intenza.nl.

Meer weten of contact met Gerrit? Lees verder op zijn pagina: Gerrit Mulder