+31 (0)165 74 60 15

×

De Management Makeover

Zakelijk en privé formuleren we regelmatig mooie ambities, voornemens en plannen. Slechts 25 procent daarvan realiseren we ook écht. Weinig? Dit boek biedt u handvatten om de kans op succes vele malen groter te maken! ‘De Management Makeover’ schetst herkenbare situaties en dilemma’s. Een boek vol praktische tips en voorbeelden om plannen en ambities effectiever te realiseren.

‘De Management Makeover’ is geschreven door de Intenza-partners Petra Kerrebijn en Mario Bierkens. De overige partners hebben als klankbordgroep gefungeerd en hun praktijkervaringen toegevoegd. Intenza begeleidt organisaties bij het realiseren van ambities naar voelbaar resultaat waarbij de focus ligt op het realiseren van het gewenste gedrag.

Titel De Management Makeover. Vergroot uw realisatiekracht
Auteurs Mario Bierkens en Petra Kerrebijn
Uitgevers Intenza Consulting Group B.V.
Uitvoering E-book
Omvang 180 pagina’s
Prijs Gratis
ISBN/EAN 978-90-78466-02-4

Direct gratis downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wetenschappers & topmanagers over dit boek

“Inspirerend. Juist door de eenvoud en de praktische, heldere benadering krijg je het gevoel: dit kan ik en dit wil ik ook!”

‐ Auteur van o.a. Dromen, Durven, Doen - Ben Tiggelaar - Onderzoeker

“Een praktijk waarin iedereen die het anders, beter wil zich herkent, vervlochten met theorie. Zet aan tot denken, zet aan tot doen!”

‐ ANWB - Mirjam Sijmons - Lid hoofddirectie

“Vanuit eigen ervaring weet ik dat het succes van een veranderingsproces afhankelijk is van de mate waarin de medewerkers in staat zijn hun gedrag aan te passen. En de wijze waarop aan dat proces leiding wordt gegeven spreken mij het meeste aan. Ik kan iedere manager dit boek aanbevelen.”

‐ PwC - John Pannekeet - Partner