+31 (0)165 74 60 15

×
Marc Willems

Marc Willems welkom bij Intenza

We zijn enorm trots dat Marc Willems zich als partner heeft aangesloten bij Intenza. In dit bericht vertelt Marc waar hij voor staat.

Van ambitie naar inspiratie en resultaat!

Als je energie krijgt om anderen te laten groeien, zodat het plezier in hun werk en in hun leven toeneemt, dan is werken bij en met Intenza Consulting Group een cadeautje. Met veel enthousiasme ben ik actief als realisatiecoach, trainer, consultant en Partner van deze mooie club!

Met al mijn management, coaching, consultancy en trainingservaring wil ik mensen, teams en organisaties beter maken. Van ambitie naar resultaat, waarbij de focus ligt op gewenst gedrag. Met in de praktijk bewezen succesfactoren beweging creëren en werken aan groei en verandering. Van de vraag: hoe vergroten we onze commerciële slagkracht, naar concrete en meetbare omzetstijging. Of van: dashboard management naar inspirerend en coachend leiderschap door voorbeeldgedrag en realisatiekracht. Intenza heeft er ook een boek over geschreven: De Management Makeover. Vergroot uw realisatiekracht. Interesse? Let me know!

Wil je je een keer laten inspireren door onze realisatie aanpak (concretiseren, inspireren en realiseren) of sparren over de in te zetten succesfactoren in de praktijk, dan breng ik je graag een bezoek. Je kunt me bereiken via 06 12077642 (ook WhatsApp) of m.willems@intenza.nl.

Meer over mijn ervaring en expertise lees je op mijn pagina: Marc Willems