+31 (0)165 74 60 15

×
Marc Willems - Intenza

Marc Willems

Ervaring

Gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Hoge Hotelschool in Maastricht. Op latere leeftijd ook mijn MBA-studie afgerond. Kennis opgedaan van mensen, gedrag, management en bedrijfskunde. Al ruim 20 ervaring als manager, directeur, trainer, consultant en coach. Verschillende management en directie functies bekleed in de zakelijke en financiële dienstverlening. Altijd op het snijvlak van algemeen-, sales- en HR management.

Persoonlijke passie

Mijn passie is om organisaties, teams en mensen te laten groeien, hun resultaten te laten verbeteren en hun werkplezier te laten toenemen. Door visie, strategie en gedrag van mensen ‘in line’ te brengen ontstaat positieve beweging en ontwikkeling binnen teams en organisaties.

Stijl

Van opdrachtgevers en mensen met wie ik samenwerk hoor ik terug dat mijn aanpak sterk gericht is op de toepasbaarheid in de praktijk van vandaag en direct resultaten oplevert. Mijn stijl is persoonlijk, verbindend, positief confronterend, humorvol, resultaatgericht en klantgericht.

Specialisme

Mijn overtuiging is dat menselijk gedrag het verschil maakt in de performance van organisaties, teams en mensen. Ik kijk hoe gedrag tot stand komt, welk gedrag nodig is voor succesvolle prestaties en hoe het gedrag is afgestemd op de context waarin dat gedrag plaatsvindt. Dat doe ik met behulp van verschillende gedragsmodellen. Ik plaats gedrag van mensen altijd in lijn met de visie en strategie van een organisatie of team. Focus daarbij ligt op de competenties en vaardigheden om organisaties, teams en mensen te ‘empoweren’ om succesvoller te worden.

Opdrachtgevers

Verschillende directies, managementteams, salesteams en klantcontact teams in de financiële dienstverlening, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en non-profit.