GEDRAGSPROFIELEN

Het ontwikkelen van talenten en sterktes levert in onze visie meer resultaat dan focussen op wat er niet goed gaat. Daarom is inzicht in het persoonlijke gedrag essentieel. Zowel bij verandertrajecten als bij trainingen maakt Intenza dan ook gebruik van gedragsprofielen. De gedragsprofielen verschaffen u een betrouwbaar en objectief beeld van zowel het natuurlijke gedrag van een individu, als het gedrag dat hij of zij als reactie op de omgeving vertoont.

Inzicht in gedrag voor meer rendement

Iedere analyse levert een unieke rapportage op die uitgaat van de individuele gedragskenmerken van de kandidaat. Dat maakt een gedragsprofiel tot hét instrument bij uitstek om meer rendement uit menselijk talent te halen. Medewerkers vinden in hun profiel een hulpmiddel om grotere persoonlijke effectiviteit te maximaliseren. De organisatie heeft een sleutel in handen tot effectief people management en plukt de vruchten in de vorm van gemotiveerde medewerkers die op hun taak berekend zijn. Voor de trainer zijn de profielen een hulpmiddel om effectief feedback te geven en/of coachen.

Lees meer over:

De Intenza-coaches zijn gecertificeerd voor het afnemen van DISC-profielen, MBTI profielen en Profile Dynamics en helpen u graag verder. Wilt u meer weten over de soorten gedragsprofielen en mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.