MBTI - Myers Briggs Type Indicator Succesvol Inzetten - Intenza

+31 (0)165 74 60 15

×

Myers Briggs Type Indicator

De Myers Briggs Type Indicator (MBTI) is een persoonlijkheidsvragenlijst, gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Jung. Het MBTI profiel geeft jouw persoonlijkheid weer op basis van vier dimensies:

• Extraversion (E) of Introversion (I): waar je jouw aandacht op richt
• Sensing (S) of Intuition (N): de manier waarop je informatie opneemt
• Thinking (T) of Feeling (F): de manier waarop je beslissingen neemt
• Judging (J) of Perceiving (P): hoe je met de buitenwereld omgaat

Het MBTI profiel geeft jouw voorkeuren weer op deze vier dimensies en helpen je om de interactie met anderen te begrijpen. Aan de hand van zestien persoonlijkheidstypen omschrijft MBTI vervolgens welk profiel het beste bij jou past.

De gecertificeerde Intenza trainer/coach helpt je met het maken van de vertaalslag van jouw MBTI profiel naar jouw dagelijkse praktijk.

  • Inzicht in jouw persoonlijkheid
  • Teamvorming en -ontwikkeling
  • Gecertificeerde MBTI coaches
Neem contact op
MBTI

Bekijk het MBTI voorbeeldrapport

Bekijk rapport

Veelgestelde vragen

MBTI is te gebruiken voor persoonlijke, team en organisatieontwikkeling. Het helpt je om je zelfinzicht te vergroten. Je krijgt handvatten om je eigen gedragen effectiever te ontwikkelen binnen je werkomgeving. Zonder afbreuk te hoeven doen aan je eigen ik. Teamleden onderling leren elkaar nog beter kennen waardoor ze beter op elkaar ingespeeld raken. Team- en organisatiedoelen worden sneller bereikt door het beste uit ieder individu te halen.

Nee hoor. Belangrijk om te realiseren is dat er geen goede of foute antwoorden zijn. Het gaat immers om jouw voorkeur. En jouw voorkeur ken je zelf als geen ander.

We maken gebruik van verschillende gedragsprofielen. Zoals DISC, MBTI, Profile Dymanics of de TMA Methode.

 

Afspraak inplannen