+31 (0)165 74 60 15

×

De TMA methode en instrumenten

De Talenten Motivatie Analyse Methode, in het kort TMA Methode, geeft inzicht in de relatie tussen talenten en competenties. Je krijgt concrete handvatten om mensen optimaal te versterken, te ontwikkelen, risico’s te beheersen en om valkuilen heen te managen. Je gebruikt de TMA instrumenten bij selectie, coaching, beoordeling, beroepskeuze, retentie, re-integratie en mobiliteit vraagstukken.

TMA Teamanalyse

Naast het gebruik van de TMA Methode en instrumenten voor de ontwikkeling en zelfinzicht van de individuele kandidaat kun je het ook inzetten voor de ontwikkeling en optimalisering van je team of afdeling. Met een TMA Teamanalyse wordt inzichtelijk gemaakt welke talenten het meest aanwezig zijn in het team en welke in mindere mate. Ook wordt duidelijke welke teamleden de meeste aanleg hebben voor bepaalde competenties.

Een teamanalyse met teamsessie versterkt de samenwerking en betrokkenheid, hiermee kunnen conflicten worden opgelost of vermeden. Het uiteindelijke doel is de effectiviteit van het team te vergroten en de mensen op een positieve manier te laten samenwerken.

TMA Gecertificeerd

  • Inzicht in jouw persoonlijkheid
  • Teamvorming en -ontwikkeling
  • Gecertificeerde TMA coaches
Neem contact op
TMA 360 graden feedback

TMA 360 graden feedback

Voorbeeld rapport
TMA Drijfveren

TMA drijfveren

Voorbeeldrapport
TMA talentenanalyse

TMA Kandidaat Rapportage Talentenanalyse

Voorbeeldrapport

Meer weten over de inzetmogelijkheden van de TMA methode. Vul dan onderstaand formullier in en we nemen contact met je op.

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza