Jacqueline Kooijman – Franchisenemer Intenza Consulting Group

+31 (0)165 74 60 15

×
Jacqueline Kooijman

Jacqueline Kooijman

Ervaring

Sinds 1986 als manager en directeur in commerciële dienstverlening. Vanuit passie voor mens in bedrijf sinds 1995 trainer, (executieve)coach en consultant. Met daarbij de focus op ambitie, beweging en resultaat, zowel op individueel als organisatorisch niveau.

Persoonlijke passie

Mensen inspireren en begeleiden naar handelen vanuit zelfinzicht, eigen verantwoordelijkheid en het besef dat je gedrag een gevolg is van je besluiten, niet van de omstandigheden. Alleen dan leidt beweging, ontwikkeling en continuïteit tot succes en geluk.

Stijl

Open, praktisch, levendig, uitdagend,  scherpzinnig, spiegelend, verbindend. Op proactieve wijze help ik je om, vanuit jouw kracht, te werken aan het realiseren van je ambities.

Specialisme

Leidinggevenden en directies in transformerende organisaties inspireren tot en realiseren van verbinding in de samenwerking op alle lagen van de organisatie;  vanuit kracht, bewuste keuzes en het nemen van verantwoordelijkheid.

Helpen realiseren van gedragsverandering vanuit authenticiteit, kracht en paradigmawisseling. Oftewel mensen bewust te maken dat als je vrij bent van belastende overtuigingen, je weet hoe je in elkaar zit en waar je talenten liggen, je dan succes en geluk creëert in je werk en leven.

Opdrachtgevers

Alle branches, gericht op leiderschap en management, commerciële advisering en verkoop, samenwerking, communicatie.

Zeeuwland, EPZ, Neckermann, Beate Uhse, Rabobank, Primair Projekt, Centocor, Sanofi, UWV, Univé, Zuidwester, Zorgstroom,  DPD pakketdienst, Adecco en vele andere.

Contact met Jacqueline Kooijman