+31 (0)165 74 60 15

×

Op donderdagochtend 9 november hebben we iets bijzonders voor jou in petto: dé jaarlijkse online HR Inspiratie Sessie die jouw HR-ervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.

Bij HR draait alles om innovatie en groei, en daarom hebben we een speciaal programma samengesteld met 8 inspirerende thema’s die de katalysator kunnen zijn voor jouw succes in dit vakgebied.

Kies 2 inspiratiesessies uit deze 8 thema’s:

1. Onbewust Gedrag als succesfactor bij persoonlijk leiderschap
Doe je al jaren hetzelfde en heb je het gevoel dat er meer in zit? Dat klopt. 5% van ons gedrag is namelijk bewust gedrag en 95% is onbewust gedrag. Door je onbewuste gedragsvoorkeuren beter te leren (her)kennen, krijg je beter zicht en grip op je gedrag. Dit kan je helpen om beter te functioneren en je nog prettiger te voelen.

2. Vijf praktische tips voor het opzetten van een succesvol learning & development programma
Hoe kun jij jouw getalenteerde mensen blijven binden en boeien door in je organisatie een succesvol L&D programma op te zetten? Hiermee kun jij als HR-professional je organisatie blijvend helpen zodat de ambities van jouw organisatie gerealiseerd worden.

3. De optimale start voor nieuwe medewerkers
Nieuwe collega’s succesvol laten integreren en starten! Hoe zorg je als organisatie voor onboarding 2.0, zodat nieuwe talenten een persoonlijke en vliegende start ervaren?

4. Faciliteer je medewerkers met grip op tijd in werk en privé
Werk-privébalans en grip op tijd zijn hot-topics voor nu en de nabije toekomst. In deze online powerworkshop ontdek je 5 gouden tips om voor jouw medewerkers meer rust, overzicht, controle en energie te creëren. Waardoor zij meer (werk)geluk ervaren.

5. Zorg voor een betere verbinding tussen de verschillende generaties
Krijg inzicht in generatieverschillen wat leidt tot nog meer verbinding en effectievere samenwerkingen.

6. Coachen op afstand
Hoe kun je motiverend en inspirerend je team sturen (op afstand)? En hoe zorg je voor de juiste beweging binnen je team die leidt tot het realiseren van je plannen?

7. Realiseer een (hybride) leercultuur
Wist je dat de gemiddelde medewerker na 16 maanden bepaalt of hij blijft of gaat? Ontdek bewezen (hybride) succesmanieren om het leren in teams te ontwikkelen èn tegelijkertijd de binding te versterken.

8. Duurzame inzetbaarheid en leren & ontwikkelen
Gegeven de huidige arbeidsmarkt is het dé uitdaging van iedere organisatie om je medewerkers zo lang mogelijk aan je te binden en ervoor te zorgen dat zij zich kunnen en willen blijven ontwikkelen. Hoe je dat vanuit HR kunt faciliteren ervaar je tijdens deze sessie. We delen graag best practices met je.

Datum & tijd

Donderdag 9 november
08.45 – 11.15 uur
Locatie: online

Doelgroep: HR managers, HR business partners, HR directeuren (geen eenmanszaken)

De inschrijving is gesloten.