+31 (0)165 74 60 15

×

Time Management Training

Volg de Time Management training en krijg meer grip op je eigen output. Je bent de hele dag druk in de weer, hectiek, met van alles en nog wat bezig, maar niet met de dingen die je had willen doen. Veel mensen voelen zich gesloopt na zo’n dag. En de dingen die niet gelukt zijn, die doe je morgen wel (of schuift alles maar door en door?). Investeer 1 dag in de Time Management training en je krijgt er zeeën van tijd voor terug!

 

Herken je dit? Volle inboxen, continu mensen aan je bureau. Hoe ga je om met al die prikkels de hele dag door? Hoe zorg je er nu voor dat je weer focus krijgt? Dat je dingen weer opneemt? Maar nog veel belangrijker: hoe zorg je ervoor dat jij in staat bent je werk te kiezen in plaats dat het werk jou kiest.

Wil je een rustig hoofd ervaren? En leren omgaan met alle onvoorziene hectiek gedurende dag. Zowel in je werk als in privé. Schrijf je dan in voor de training Time Management. Tijdens de Time Management cursus werk je vanuit je eigen praktijk. Neem je eigen laptop mee naar de training zodat hetgeen je leert meteen kunt toepassen voor je eigen werk.

 • Leer doelmatig plannen
 • Omgaan met tijdverspillers
 • Open training en incompany
 • Certificaat na afloop
Contact

Richt je werk efficiënter in en krijg meer grip op je eigen tijd.

  Je bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Je ervaart controle over je eigen taken. Je weet hoe je uitstelgedrag kunt voorkomen en ben vele vaardigheden rijker om veel efficiënter om te gaan met de hoeveelheid aan e-mails, interrupties en focusonderbrekingen.
  Tijdens de training Time Management staat de volgende onderwerpen centraal:
  • - Werkgeheugen, concentratie en focus
  • - Leer omgaan met dringende zaken
  • - Leer prioriteiten stellen
  • - Maak een einde aan uitstelgedrag
  • - Houd grip bij strakke deadlines
  • - Houd een leeg hoofd met de triggerlist
  • - Ga slimmer om met e-mail en ervaar het inbox zero principe
  • - Leer slimmer plannen
  • - Organiseer je projecten met Quickscrum
  • - Bouw je eigen Timemanagement systeem op
  De Time Management training duurt 1 dag (8 uur). Tijdens de Time Management cursus werk je vanuit je eigen praktijk. Neem je eigen laptop mee naar de training zodat hetgeen je leert meteen kunt toepassen voor je eigen werk. Naast de trainingsdag is er zelfstudie (i.v.m. maatwerk wordt de intensiteit in overleg bepaald).
  Elke maand start de training. Na inschrijving nemen we contact met je op om jouw wensen te bespreken. De trainingen worden gegeven in het midden van het land.
  Er is geen specifieke vooropleiding vereist.
  Je investeert in de Time Management cursus € 595,- exclusief BTW, inclusief materiaal.
  Intenza is CRKBO geregistreerd.
  De training Time Management kan uiteraard ook als incompany training verzorgd worden. Werkplekcoaching wordt dan tevens opgenomen in de aanpak. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

“De training 100% grip op de zaak is echt een boeiende dag vol informatie, waar je erg veel praktische (direct toepasbare) tips krijgt. Daarnaast weet de trainer met veel herkenbare voorbeelden te komen waardoor je direct getriggerd wordt dit meteen in de praktijk toe te gaan passen. Erg belangrijk in ons hectische werk waarin we zo 'geleefd' worden. Een intensieve maar zeer waardevolle dag om het vanaf nu anders te gaan doen.”

‐ - Buro Nexus

“De training Time Management was perfect. In een korte tijd veel praktische tips gekregen en hiermee al wat geoefend tijdens de training.”

‐ - KMM Groep

“Vriendelijke trainer die graag meedenkt met zowel cursist als organisatie. De basis van elke training is sterke theorie en een goede trainer, dat was 100% aanwezig! De uitleg was duidelijk en er was genoeg ruimte door o.a. de praktijk opdrachten om het onder de knie te krijgen. kortom; een onwijs leerzame training wat veel handvatten bied voor de toekomst!”

‐ -

“Erg leuke training! De informatie is ontzettend handig en ga ik zeker toepassen.”

‐ - Prosu Media Producties

“Goed duidelijk verhaal, met tips die je in je dagelijks werk kan toepassen.”

‐ -

“Cursus time management gehad. Hele goede, leerzame ervaring!”

‐ - Steven / Demcon

“I found The time management training with Tim van Oosterhout very useful. The interesting information kept us motivated for 7 hours (two sessions). so Thank you Tim for helping us to keep our time under control :)”

‐ - Mohammad Affash

“Zeer tevreden. De training past perfect bij waar ik tegen aan loop. Goede tips en tricks. Ik ga zeker een aantal tips toepassen, zodat ik meer structuur in de agenda/ todo list heb. Ondanks de online course heeft de trainer de training leuk en interessant kunnen maken.”

‐ -

“De training Time Management was perfect. In een korte tijd veel praktische tips gekregen en hiermee al wat geoefend tijdens de training.”

‐ - Lieve / Metafoor RO

“Super gave workshop, heel heldere en praktisch inzetbare informatie. Trainer is laagdrempelig en betrokken.”

‐ - First Impression

“Fantastische training! Zoveel inzichten gekregen. Tips zijn makkelijk toepasbaar en het resultaat is direct voelbaar, meer rust en overzicht.”

‐ - Barbara/ CED Interim Professionals

Time Management training

Benieuwd of de training bij jou past? Vul het formulier in en een van onze time management realisators neemt geheel vrijblijvend contact met je op.

  Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza

Tevreden klanten

Bekijk alle cases