+31 (0)165 74 60 15

×

Persoonlijke Effectiviteit Vergroten - Online Training

Persoonlijke effectiviteit gaat niet om meer werk doen, maar om je werk beter en efficiënter te doen. Kortom, grip op de zaak. Wapen jezelf tegen een overvolle inbox, een stortvloed aan prikkels, mensen die continu aan je bureau staan. Vergroot je persoonlijke effectiviteit en leer hoe je met al die prikkels de hele dag kunt omgaan. Krijg weer focus. Neem dingen weer op, in plaats van dat het langs je heen gaat. En het aller belangrijkste: hoe zorg je ervoor dat jij in staat bent je werk te kiezen in plaats dat het werk jou kiest!

Volg in je eigen tempo de online cursus Persoonlijke Effectiviteit en ervaar weer rust in je hoofd. Begin en sluit je dag af met energie! Leer omgaan met alle onvoorziene hectiek gedurende dag. Zowel in je werk als in privé. Ervaar rust en meer grip op de dag door het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit.

 • Optimaal resultaat uit je (werk)dag
 • Ervaar rust en energie
 • Volledige controle en overzicht
 • Uitstelgedrag behoort tot het verleden
 • Individueel programma in je eigen tempo
Start meteen online voor € 195,-

  Na deze online cursus Persoonlijke Effectiviteit bent je in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Je ervaart controle over je eigen taken. Je weet hoe je uitstelgedrag kunt voorkomen en ben vele vaardigheden rijker om veel efficiënter om te gaan met de hoeveelheid aan e-mails, interrupties en focusonderbrekingen.

  Intenza ontwikkelde een programma dat de kans op succes in de praktijk garandeert. We zorgen ervoor dat je altijd, op elk moment, op jouw tempo, aan leren en ervaren toekomt. We creëren de optimale start, en maken leren leuker en toegankelijker dan ooit. Zodat jij een optimaal leereffect ervaart.

  Week 1: Werkgeheugen en concentratie

  Week 2: Onderscheid maken tussen dringend en belangrijk, prioriteren en werk/privé balans

  Week 3: Stop uitstelgedrag, haal je deadlines en ontrafel projecten met Quickscrum

  Week 4: Slimmer E-mailen, zero inbox en creëer optimaal overzicht en controle met Outlook
  Er is geen specifieke vooropleiding vereist.
  Totale studiebelasting: 4 weken, 2 uur per week.
  De investering voor de online training Persoonlijke Effectiviteit bedraagt €195,- exclusief BTW. Inclusief toegang tot online leeromgeving.
  Volg je liever een training gedurende een dag? Dat kan ook: bekijk de training Telefonische Acquisitie. Een incompany training Telefonisch afspraken maken is uiteraard ook mogelijk. De inhoud stemmen we geheel af op jullie wensen.
  Klik door om meer te lezen over time management.

.

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

Hoe lekker zou het dan zijn als jij grip krijgt op de zaak? Als je weer in staat bent om zelf het werk uit te kiezen in plaats van het werk jou. Als dit je aanspreekt dan is ons programma Grip op de zaak echt iets voor jou. Een online leermodule waarin je in 4 weken exact leert:

 • hoe je focus krijgt
 • hoe je om moet gaan met al die prikkelingen, prioriteiten en druk van buiten
 • hoe jullie echt kunt leren plannen
 • hoe je een einde maakt van je uitstelgedrag
 • hoe je projecten goed kunt ont-scrummen
 • je leert ook hoe je weer met een lege inbox aan de gang kunt
 • hoe je overzicht houdt en plant in outlook

Krijgt weer 100% grip op zaak en ga voor persoonlijke effectiviteit.

 

Persoonlijke Effectiviteit Timemanagement online

Persoonlijke effectiviteit Uitstelgedrag

Bestel en ga direct aan de slag!


 • De investering voor deze online training bedraagt €195,- exclusief BTW. Inclusief 1 jaar toegang tot online leeromgeving.

  Na ontvangst van je bestelling krijg je automatisch een bevestiging per mail. Klik in de mail op de betaallink om te betalen. Zodra de betaling is voldaan ontvang je de inloggegevens om met de online training te starten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen over Intenza Trainingen

William Korstanje

Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!

Pol Nagelkerke

Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.

Pascal Bieleveld

Het is een inspirerende training waarbij Mario als coach je weet te prikkelen en te overtuigen om nieuwe technieken in de praktijk toe te passen. Het allerleukste hierbij is dat je merkt dat je succes boekt in de dagelijkse praktijk. Dit motiveert mij alleen nog meer om mezelf te ontwikkelen!

Rob Lemmens

Jullie kracht zit hem in het delen van direct toepasbare tips & tricks, die zich in het veld bewezen hebben. Je kunt er altijd direct mee aan de slag. Het is ook krachtig en motiverend om vervolgens de gebruiker van jullie adviezen alert te maken op signalen dat het toegepaste zijn positieve uitwerking heeft.

Dirk Jan Klein Essink

Direct toepasbare aanpak die ook door degenen aan wie je leiding geeft wordt geaccepteerd. Trainer is van hoog niveau! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar leidinggeven effectiever wil laten zijn.

Theo Boerjan

Via mijn werkgever DRV Accountants & Adviseurs volg ik momenteel het Leadership Development Programma van Intenza. Geweldig om te zien dat veranderingen in aanpak en gedrag, die in het programma aan bod komen, een groot effect hebben op klanten en collega's. In het programma komen in totaal 8 modules, bestaande uit groepssessies en individuele coachcalls, aan bod. Mijn persoonlijke doelstelling is om op een inspirerende wijze leiding te geven en collega's te motiveren om zich te ontwikkelen. Tot nu toe heb ik geleerd hoe ik meer rendement haal uit een gesprek, hoe ik met meer impact presenteer en om de juiste aandacht aan mijn collega's te geven. De huidige module is Verandermanagement waarin ik, samen met de groep, een interne opdracht van de Raad van Bestuur uitwerk. Dit kenmerkt de hele opzet van het programma: interactief, veel doen en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding van onze realisatietrainer Mario Bierkens van Intenza. Theo Boerjan

Thomas van Noort

Mario geeft direct toepasbare inzichten , methoden en oplossingen om gedrag te beïnvloeden en tot resultaat te komen. Daarnaast is Mario een ervaren trainer/coach: onderscheidend in betrokkenheid, enthousiasme en scherpte.

Rosanne Lantinga

Tijdens deze training word je met name getraind in het "hoe". Hoe breng je bepaalde informatie over en hoe pas je dit aan per situatie? Welke tools kan je gebruiken en wat is de impact hiervan? Omdat iedereen dit op zijn/haar eigen manier doet vraagt dit ook van de coach dat hij zijn coaching afstemt op de persoon. In mijn ogen is dit een van de krachten van Kees. Hij weet per persoon de ontwikkelpunten naar boven te brengen en op zo'n manier te brengen en te oefenen dat de hele groep hier van kan leren. Dit doet hij ook nog eens op een hele prettige manier.

Irma Korver

De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dit maakt de training heel erg waardevol. Daarnaast hebben we beter inzicht gekregen in onze eigen competenties en hebben de MT meetings een betere structuur.

Laura Nijk

De training bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. Het element leren van elkaar en ervaringen komt ook goed naar voren. Met het managementteam hebben we ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie, naar een hoger niveau weten te tillen.

Laura Nijk

Goede training, mooie afwisseling theorie en praktijk. Wij hebben als managementteam ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie naar een hoger niveau weten te tillen. Zeer zeker aan te raden.

Harry Neuteboom

Al een lange tijd heb ik zeer positieve ervaringen met Intenza. De trainingen worden inhoudelijk op je organisatie en behoeften afgestemd. Petra Kerrebijn is een ervaren trainer die zeer scherp en helder, maar ook met gepaste humor de inhoud kan overbrengen en mensen tot actie kan laten overgaan. De feedback van Petra is analytisch sterk en bevat altijd mooie uitdagingen! Daardoor is de effectiviteit en het resultaat hoog. Wil je je medewerkers in beweging laten komen dan ben je bij Intenza aan het juiste adres.

Persoonlijke effectiviteit

Terug naar overzicht