+31 (0)165 74 60 15

×

Sales Management Succes Aanpak

Vergroot je commercieel succes met de Intenza Sales Succes Aanpak voor sales management. Als commercieel manager vind jij hard werken natuurlijk helemaal niet erg, maar slimmer werken is natuurlijk nog veel leuker! Speciaal voor jou is daarvoor de Sales Succes Aanpak ontwikkeld.

De Sales Succes Aanpak is ontwikkeld op basis van ruim 20 jaar sales ervaring. Kies jij ervoor om te groeien als commercieel manager en meer rendement uit jouw salesteam te halen. Ga jij voor die sales boost!

Commercieel Management voor beter resultaat

De Intenza Sales Succes Aanpak is een programma waarin je als commercieel manager gedurende 12 weken met bewezen sales succesfactoren aan de slag gaat. Elke week ontvang je inspirerende voorbeelden, zoals filmpjes, praktische tips, oefeningen voor jou als salesmanager zelf en om met jouw team te doen. Vooraf bepaal je de salesbeweging en de ambitie je die met je team wilt bereiken. Vervolgens komt het op sturen aan om daarna te versnellen. Jij zet de regie op de beweging. Je weet wat en hoe je de beweging erin houdt om resultaat te behalen. De output van de salesactiviteiten stijgt en slimme sales ideeën voor de toekomst. Je team leert van elkaar en gaat gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag.

 

 • Vergroot je commercieel succes
 • Individueel programma in je eigen tempo
 • Offline: Sales Succes Box
 • Online: Inspiratieomgeving
 • Persoonlijk: Intenza coach
Ja, ik wil starten met de Sales Succes Aanpak!

De Sales Succes Aanpak is heel praktisch en bestaat uit 3 onderdelen: offline, online en jouw persoonlijke Intenza coach.

  Je ontvangt de Sales Succes Box met daarin ondersteunende hulpmiddelen. Voor elke week een programma, het Sales Boosterplan, de Bucketlistposter, complimentenkaarten en ideeën hoe je jouw team kunt Verrassen, Veranderen & Verbeteren.Sales Succes Aanpak
  In deze box treft je ook de weekkaarten aan. Op deze weekkaarten staat beschreven in welke fase dat je zit. In deze online Sales Succes Aanpak doorloop je 4 fases:
  1. De warming up

  2. Je gaat een beweging starten

  3. We helpen je om de beweging te sturen

  4. En uiteindelijk ga je versnellen
  Online staat er een geweldig platform voor je klaar, dat aansluit op de inspiratie box. Een platform waarin je video’s kunt bekijken, waarin je zelf trainingen kunt volgen. Tevens staan er voorbeelden van checklists of van prikkelende e-mails die kunt benutten om jouw klanten te verrassen. Laat je 24/7 inspireren door inspirerende filmpjes, werkvormen en online trainingen. Sales Succes Digitale Leeromgeving

  Het derde ingrediënt van deze aanpak is jouw persoonlijke Intenza coach die jou heel graag helpt om jezelf te ontwikkelen maar ook je team aan te zetten om een doelstellingen te realiseren.
  Elke week beantwoordt jouw Intenza coach online jouw eventuele vragen, zet je op voorsprong, denkt met je mee en geeft je feedback als je zaken hebt uitgewerkt. Sales Boost aanpak
  Voor commercieel leidinggevenden: salesmanagers, commercieel managers, vestigingsmanagers en commercieel directeuren.
  Gedurende 12 weken ga je aan de slag met: Sales Management Succes Aanpak
  Voor de Sales Succes Aanpak investeer je inclusief de Sales Succes Box, de online inspiratieomgeving en de wekelijkse online coachmomenten € 2.250,- per pakket exclusief BTW. Uitgaande van 12 weken investeer je dus voor € 188,- per week in jouw groei als commercieel manager, die meer rendement uit zijn team haalt!

Sales Management Succes Aanpak

Gedragswetenschappelijk onderzoek leert dat een aanpak met veel energie en fun de beste resultaten geeft. Daarom staat in dit programma LOL centraal: Leren, Ontwikkelen, Lachen. De route die jij met jouw teamleden, samen met je Intenza coach gaat doorlopen duurt 12 weken.

Je start elke week met een weekkaart. Op die weekkaart staat in welke fase je zit en je treft een doe-checklist aan. Deze checklist doorloop je stapsgewijs en neemt je mee in wat je die week allemaal mag verrichten om uiteindelijk jouw sales ambities waar te maken. Als laatste staan er op de weekkaart learning-bites. Inspiratie op het gebied van kennis die alvast voorbereiden om je doelstellingen voor de week daarna te behalen. Denk hierbij aan inspirerende video’s, voorbeelden, checklists trainingen voor jezelf en voor je team.

Sales Succes Aanpak Intenza A

Over Intenza

Intenza heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van ontwikkelprogramma’s bij commerciële organisaties. We begeleiden ze in het realiseren van hun ambities.

Dat doen we door meer regie te zetten op gedrag dat zorgt voor beweging, energie en resultaat. Waardoor ze meer nieuwe klanten winnen, bestaande klanten uitbouwen en meer rendement halen uit hun commerciële inspanningen.

Ik wil geen sales kans meer missen!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sales Succes Aanpak Ervaring – Zimmer Biomet Marc van Aalst - Salesmanager

Nu ik halverwege zit in de Sales Succes Aanpak kan ik zeggen dat dit programma als een erg inspirerende en gestructureerde ‘reis’ ervaar, zo ook het team!
De combinatie van de offline materialen, de online omgeving met korte video’s en nuttige naslagwerken is zeer praktisch en vult elkaar aan. De opbouw gedurende de 12 weken zorgt voor beweging en daarmee succes in het team en zorgt voor continuïteit, herhaling en daarmee het beklijven van de materie.
Voor mij is de kers op de taart de wekelijkse call met de Intenza coach. De coach houd je iedere week een spiegel voor laat je zelf de oplossingen bedenken en heeft een schat aan tips en trics. Ik kijk uit naar de ‘tweede helft’.

Sales Succes Aanpak – IVIO Wereldschool Bianca Maaskant - Salesmanager

Halverwege het pakket van sales succes aanpak kijk ik erg tevreden terug op de eerste 6 weken. Door het pakket is er een andere sfeer ontstaan bij mij en het team, we zijn enthousiaster, sporen elkaar aan en motiveren elkaar in het behalen van onze targets. Wat bij ons erg motiverend helpt is de tip resultaten zichtbaarder te maken. De wekelijkse gesprekken met coach Freek werken voor mij inspirerend, het brengt mij op nieuwe ideeën en nieuwe werkvormen. Onze targets worden behaald. Echt een succes: de sales succes aanpak.

Ervaring Sales Succes Aanpak – ABAB Legal Rogier Kersten - Directeur ABAB Legal

Mijn team is in de afgelopen jaren op commerciële vaardigheden succesvol getraind door Intenza. De Sales Succes Aanpak biedt een gestructureerde aanpak, leuke werkvormen, een inspirerende online omgeving en handige tools in de Sales Succes Box waarmee ik ervaar dat ik het team kan helpen in beweging te blijven en te versnellen. Het online contact met mijn Intenza coach Mario loopt zoals altijd plezierig, uit iedere individuele sessie haal ik tips waarmee ik direct aan de slag kan. Ik ervaar sinds de start een positieve energie binnen het team en een boost aan onze sales!

Ervaring Sales Succes Aanpak – Zimmer Biomet Nederland Injo Hofijzer - Salesmanager

Erg positieve ervaringen met de Sales Succes Aanpak. Ik ben nog steeds verbaasd hoe snel deze aanpak tot zichtbare beweging leidt bij de teamleden. De pro-actieve aanpak van de trainers van Intenza motiveren jezelf om ook tot het uiterste te gaan tijdens deze aanpak en dit vertaald zich snel tot pro-actviteit van je teamleden en jezelf. De persoonlijk online omgeving geeft je een duidelijk leidraad waar je per week mee bezig gaat. Ik ben er van overtuigd dat de Sales Succes Aanpak voor iedere organisatie een meerwaarde is.

Ervaring Sales Succes Aanpak – Dutch Crowd Security Glen Zeilemaker - Business Development Manager

Mijn eerste indruk is erg positief. De online omgeving is visueel sterk en erg overzichtelijk. Fijn dat het duidelijk is welke stappen er doorlopen moeten worden en op welke volgorde. Wat ook leuk is, is dat meerdere Intenza coaches aan het woord komen in de video’s. Zo maak ik toch een beetje kennis met de andere gezichten van de organisatie. Ik heb alleen nog maar week één doorlopen, maar ik vond de inhoud hiervan erg interessant. Ik ben benieuwd wat er voor moois in de volgende weken klaar staat!

Wall of Fame

“De aanpak levert een goede bijdrage aan de kwaliteit en het resultaat. Lekker bezig top team!”

‐ DPG media - Mike van der Steen

“Om verder te groeien met dit inspirerende team”

‐ Dutch Crowd Security - Glen Zeilemaker

“Op haar verjaardag kreeg Bianca de Sales Succes Box overhandigd vanuit de directie van de KMM groep.”

‐ IVIO Wereldschool en IVIO Opleidingen - Bianca Maaskant

“De persoonlijk online omgeving geeft je een duidelijk leidraad waar je per week mee bezig gaat.”

‐ Zimmer Biomet - Team