+31 (0)165 74 60 15

×
Tim van Oosterhout

24 augustus 2020 door Tim van Oosterhout | Gedrag

De vakantie is voor de meesten ten einde. Terug naar de dagelijkse hectiek, maar dan in het nieuwe normaal. Je zult merken dat ook je brein weer harder moet gaan werken. En ook de vermoeidheid weer de kans krijgt om toe te slaan. Opeens draait het allemaal weer op volle toeren. Collega’s, klanten, leveranciers of gezinsleden staan weer volop aan en hebben jou nodig. En jij weer van alles van hen. De communicatieprikkels nemen toe, je verantwoordelijkheden, maar ook het aantal activiteiten rondom jou. Daar waar werk en thuis meer dan ooit in elkaar overlopen in het nieuwe normaal, vragen je brein en je lijf om andere vaardigheden:

  • Snel schakelen
  • Fitheid
  • Stressbeheersing / rust in je hoofd
  • Vooruitzien
  • Helicopterview
  • Makkelijk verbanden leggen
  • Krachtig- en snel informatie opnemen.

Neem een voorsprong op wat gaat komen

Zou het niet mooi zijn als je nu al een voorsprong kunt nemen op wat komen gaat? Door nu al te leren en jezelf te trainen om hier beter mee om te gaan? Dit artikel zet je op voorsprong.

Intenza gelooft dat écht merkbaar resultaten boeken essentieel is om daadwerkelijk gedrag te veranderen. En dat lol in leren voor veel meer effect zorgt. Bovendien leidt het veelvuldig dagelijks toepassen tot echte blijvende verandering. Vanuit die basis zijn we op zoek gegaan tools die doeltreffend en leuk zijn. Maar ook maatwerk leveren voor jou met een wetenschappelijke basis.

We omschrijven wat je ermee kunt, hoe het werkt en wat het je uiteindelijk oplevert. Aan jou de keuze!

#1 Lumosity

Deze gratis toepassing traint je geheugen, scherpte, flexibiliteit, werkgeheugen, schakelcapaciteit én probleemoplossend vermogen. Via de website of de app kun je direct aan de slag.

Lumosity heeft wetenschappelijke gevalideerde leertaken, omgezet in erg leuke test en spelvormen. Met directe feedback, scores en vergelijking met anderen. Na een paar testen weet je waar je staat en volgt er een maatwerk aanbod. Het past zich aan op jouw verbeterpunten en is gratis toegankelijk via je smartphone (app) of internet. Erg leuk, maar vooral ook het gemak van de dagelijkse regelmaat en de visualisatie van je eigen groei. En daar geloven wij van Intenza in!

Naast Lumosity hebben we nog 5 super doeltreffende apps voor je verzameld.  Download alles over deze handige tools en beknopte omschrijving. Wil je persoonlijke begeleiding vanuit Intenza of heb je nog vragen? Aarzel niet. We helpen je heel graag.

Meer doeltreffende Apps

Handige tools met beknopte omschrijving