+31 (0)165 74 60 15

×

Super leuk dat je er ook bij bent! Je hebt dit doorgestuurd gekregen van een zakelijke vriend(in).

Sales Inspiratie Sessie 2021 

We ervaren het allemaal. Alles is anders. Ook sales wordt enorm uitgedaagd op alle fronten. Dit vraagt om nieuwe ideeën en inspiratie. Wil jij online ideeën opdoen samen met andere salesmanagers?

Meld je dan aan voor onze Sales Inspiratie Sessie Boost your Sales!

Je kunt 2 van deze 7 thema’s kiezen:

  1. Energieke online werkvormen voor in je salesoverleg: Online moeheid? Creëer impact en beweging met deze actieve online werkvormen.
  2. Kruip in de huid van …. Maak kennis met de fundamenten en achtergronden van gedrag. Herken dat van jezelf en respecteer dat van een ander.  Dus kruip in de huid van de ander en leer effectief omgaan met andere stijlen.
  3. Sales Coachen op afstand: Hoe kun je motiverend en inspirerend je team sturen (op afstand)? En hoe zorg je voor de juiste beweging binnen je team die leidt tot het realiseren van je plannen?
  4. Creëer een lerende salescultuur: De kortste weg naar beter presteren gaat via de omweg van leren! Tijdens deze workshop staan de 3 stappen om tot een lerende salescultuur te komen centraal. Zodat je nog meer rendement uit jouw salesteam haalt.
  5. Salesboost in 12 weken: Ga met bewezen sales succesfactoren aan de slag en haal meer rendement uit jouw team. Ga voor die sales boost!
  6. Thuiswerken: grip op je werk-privé balans. Merk je dat jouw mensen moeite hebben met de werk-privé balans sinds het vele thuiswerken? Help ze en geef ze de grip op hun tijd terug.
  7. Social selling is een must! We zitten allemaal massaal online, we googlen ons gek en struinen social media af. Dus laat je gezicht ook op social media zien. Social selling biedt kansen!

Dit alles op donderdag 8 april van 8.15 uur tot 11.00 uur. Jij bent er toch ook bij!

Het aantal aanmeldingen is beperkt, dus wees er snel bij.

Meld je aan voor de Sales Inspiratie Sessie 2021

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.