+31 (0)165 74 60 15

×

De Management Makeover (E-book)

Zet ambities om in resultaten!

Zakelijk en privé formuleren we regelmatig mooie ambities, voornemens en plannen. Slechts 25 procent daarvan realiseren we ook écht. Weinig? Dit boek biedt je handvatten om de kans op succes vele malen groter te maken! ‘De Management Makeover’ schetst herkenbare situaties en dilemma’s. Een boek vol praktische tips en voorbeelden om plannen en ambities effectiever te realiseren.

‘De Management Makeover’ is geschreven door de Intenza-partners Petra Kerrebijn en Mario Bierkens. De overige partners hebben als klankbordgroep gefungeerd en hun praktijkervaringen toegevoegd. Intenza begeleidt organisaties bij het realiseren van ambities naar voelbaar resultaat waarbij de focus ligt op het realiseren van het gewenste gedrag.

Dr. Ben Tiggelaar (onderzoeker en auteur van vele managementboeken) zegt over dit boek: “Inspirerend. Juist door de eenvoud en het praktische, heldere benadering krijg je het gevoel: dit kan ik en dit wil ik ook!”

Vul je gegevens hiernaast in en je kunt het ‘De Management Makeover’ gratis downloaden in het kader van ons 15 jarig bestaan.

Terug naar het cadeau overzicht

Ik wil dit cadeau!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.