+31 (0)165 74 60 15

×

Inspirerend sales management 

Hoe zorg je voor inspirerend sales management en haal je het beste uit jouw team?

Je wilt ongetwijfeld commerciële records met jouw team breken in 2022. Daarbij zijn tal van zaken van belang, zoals werkgeluk, boeien & binden, persoonlijke leiderschap en authenticiteit. En natuurlijk wil je ook de vinger aan de pols houden hoe de performance zich ontwikkelt en welke waarde wordt toegevoegd door je sales professionals.

Geïnteresseerd in praktische tips en concrete handvaten? Meld je dan aan voor de Sales Inspiratie Sessie: Inspirerend Sales management op donderdagochtend 7 april. Na deze ochtend ga je boordevol ideeën en nieuwe energie aan de slag met je team!

Kies 2 inspiratiesessies uit deze 7 thema’s:

1.Zie ze bewegen: salescoaching
Hoe ontwikkelt de performance van je mensen zich en welke waarde voegen ze toe aan jouw bedrijf, afdeling of team. Dat doe je niet op basis van je intuïtie, dat doe je op basis van jouw waarnemingen in de praktijk. Hoe doe je dat? Door ze te zien bewegen en door ze ontwikkelings- en toekomstgericht te coachen. In deze workshop ervaar je hoe jij kunt bewegen naar een succesvolle en plezierige rol als salescoach.

2. Boeien en binden van salestalenten
De krapte op de arbeidsmarkt wordt overal gevoeld. Hoe maak jij het verschil?
Praktische succes tips voor salesmanagers die hun salestalenten graag willen blijven boeien èn binden.

3. Impactvolle online salesgesprekken
Hoe zorg je ervoor dat je accountmanagers ook online het optimale uit hun klant- en prospectgesprekken halen en handig gebruik maken van de mogelijkheden die online biedt?

4. Creëer een lerende salescultuur
De kortste weg naar beter presteren gaat via de omweg van leren! Tijdens deze workshop staan de 3 stappen om tot een lerende salescultuur te komen centraal, zodat je nog meer rendement uit jouw salesteam haalt.

5. Optimale synergie in je salesteam met DRIVE-methodiek
Hoe creëer je in 1,5 uur een optimaal wij gevoel in je salesteam en mik je het gezamenlijke vizier op scherp? In deze sessie leer je hoe je dit zelf kan realiseren met de DRIVE methodiek.

6. Je teamleden in hun kracht zetten met DISC
Met behulp van DISC heb je sneller inzicht in de gedragsvoorkeuren van je klant. Het zorgt daardoor voor een betere communicatie en samenwerking en je haalt meer resultaat uit je (verkoop)gesprekken.

7. Creëer meer marge onder aan de streep
Prijs omlaag of waarde omhoog? Volumegroei of prijsverhoging? Bijproducten of meer diensten? Praktische tips en voorbeelden om je rendement op pijl te houden!

Online via Teams

Donderdagochtend 7 april
Van 08.15 uur tot 11.00 uur

Inschrijving gesloten