+31 (0)165 74 60 15

×

Inspirerend leiderschap

Management x Doen = Resultaat in het kwadraat is in de overtuiging van Intenza de manier voor inspirerend leiderschap. De inspanningen van jou als leider vergroot het resultaat in het kwadraat. Ben je in staat als leidinggevende om jouw omgeving effectief te mobiliseren? Kun je jouw teamleden ‘lezen’ en zo doelgericht inspelen op hun gedrag? Hoe maak je een verandering voelbaar? Ben je wendbaar? Krijg je mensen gemakkelijk mee? Geef je zelf het voorbeeld? Allemaal succesfactoren voor inspirerend leiderschap. 

Jouw realisatiekracht

Inspirerend leiderschap is mensen stimuleren en prikkelen om het behalen van ambitieuze doelstellingen mogelijk te maken. Je weet hoe je gewenst gedrag bij jouw mensen kunt realiseren. Je leidt op een inspirerende wijze de beweging. Je bent als inspirerend leider in staat om op de verschillende gedragsstijlen van mensen in te spelen. Individuen en teams sterker te maken.

Leiderschap met impact

Intenza leert directies en leidinggevenden hoe zij door gericht en inspirerend leiderschap hun impact kunnen vergroten. Impact op klanten, impact op de commerciële slagkracht en impact door een inspirerende stijl van leidinggeven. Uitgangspunt hierbij is: manage niet de status, maar leid de beweging! Dus focus op de toekomst. Dit kan zijn door teaminterventies, begeleiding van het MT, persoonlijke coaching, maatwerk ontwikkelprogramma’smanagement trainingen, de open training inspirerend leiderschap 2.0 of online leiderschapsprogramma waar je direct mee kunt starten.

Hoe werkt gedrag en hoe kan je gedrag als leidinggevende voor je laten werken? Mario legt het uit:

  • Executiekracht organisatie vergroten
  • Word regisseur van groei
  • Benut de kracht van gedrag
  • Meer inspiratie en energie
Contact

Ben jij een inspirerend leider?

Doe de scan en kom direct te weten hoe jij scoort. Haal meer rendement uit jouw leiderschap en ontvang slimme tips en video’s die je in de praktijk kan toepassen.

Doe hier de leiderschap quickscan!

Klanten vertellen

“Intenza heeft bij DRV een tweejarig Leadership Development Programma begeleid. Dit programma bereid de deelnemers voor op hun rol als een ondernemende leidinggevende binnen de organisatie. De deelnemers waarderen de enthousiaste en interactieve aanpak. De kennis en ervaring van Intenza heeft ervoor gezorgd dat de deelnemers het optimale uit zichzelf konden halen op het gebied van leiderschap.”

‐ RvB bij DRV Accountants en adviseurs - Marco Utermark AA

“Intenza heeft ons management begeleid om een aantal van onze regionale teams effectief te doen groeien in de ondernemende kant van hun aansturing. Door te focussen op quick wins hebben deze teams met de begeleiding in kleine stappen binnen 12 weken een meetbare verbetering van hun resultaten laten zien. Iets waarop zij meer dan trots zijn!”

‐ Allerzorg - Roy Rempe

“Intenza creëert vooruitgang door een onderscheidende mix van urgentie en inspiratie”

‐ Regio Directeur Private Banking ING - Jeroen Prevo

“Intenza customized de opleiding to the max. Brengt cursisten naar een hoger level dat direct toepasbaar is in de praktijk en doet dat op een hele respectvolle manier. Intenza levert en komt afspraken na. ”

‐ Directeur bij Aegon Schade Zakelijk - Marleen Lemmens

Mensen makkelijker hun doelen laten realiseren, met meer plezier en meer zelfvertrouwen. We helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze relaties zijn je al voorgegaan

Bekijk alle cases