Leiderschap - Maak Impact Met Jouw Stijl van Leidinggeven - Intenza

0165 74 60 15

×

Inspirerend leiderschap

Management x Doen = Resultaat in het kwadraat is in de overtuiging van Intenza de manier voor inspirerend leiderschap. De inspanningen van jou als leider vergroot het resultaat in het kwadraat. Ben je in staat als leidinggevende om jouw omgeving effectief te mobiliseren? Kun je jouw teamleden ‘lezen’ en zo doelgericht inspelen op hun gedrag? Hoe maak je een verandering voelbaar? Ben je wendbaar? Krijg je mensen gemakkelijk mee? Geef je zelf het voorbeeld? Allemaal succesfactoren voor inspirerend leiderschap. 

Realisatiekracht van jou als leider

Inspirerend leiderschap is mensen stimuleren en prikkelen om het behalen van ambitieuze doelstellingen mogelijk te maken. Je weet hoe je gewenst gedrag bij jouw mensen kunt realiseren. Je leidt op een inspirerende wijze de beweging. Je bent als inspirerend leider in staat om op de verschillende gedragsstijlen van mensen in te spelen. Individuen en teams sterker te maken.

Leiderschap met impact

Intenza leert directies en leidinggevenden hoe zij door gericht leiderschap hun impact kunnen vergroten. Impact op klanten, impact op de commerciële slagkracht en impact door een inspirerende stijl van leidinggeven. Uitgangspunt hierbij is: manage niet de status, maar leid de beweging! Dus focus op de toekomst. Dit kan zijn door teaminterventies, begeleiding van het MT, persoonlijke coaching, maatwerk ontwikkelprogramma’s,  management trainingen en onze open training leiderschap.

  • Executiekracht organisatie vergroten
  • Word regisseur van groei
  • Benut de kracht van gedrag
  • Meer inspiratie en energie
Contact

Klanten vertellen

“Intenza heeft ons management begeleid om een aantal van onze regionale teams effectief te doen groeien in de ondernemende kant van hun aansturing. Door te focussen op quick wins hebben deze teams met de begeleiding in kleine stappen binnen 12 weken een meetbare verbetering van hun resultaten laten zien. Iets waarop zij meer dan trots zijn!”

‐ Allerzorg - Roy Rempe

“Intenza creëert vooruitgang door een onderscheidende mix van urgentie en inspiratie”

‐ Regio Directeur Private Banking ING - Jeroen Prevo

“Intenza customized de opleiding to the max. Brengt cursisten naar een hoger level dat direct toepasbaar is in de praktijk en doet dat op een hele respectvolle manier. Intenza levert en komt afspraken na. ”

‐ Directeur bij Aegon Schade Zakelijk - Marleen Lemmens

Veelgestelde vragen

3 tips:
1. Benut voor – tijdens en na
2. Zorg dat 80% over de toekomst gaat in plaats van over verleden en status (voorkom dus ‘bijpraatsessies’)
3. Benut actieve werkvormen die het leren bevorderen

Door te concretiseren hoe het gewenste gedrag er concreet uit ziet (lees op welk moment pas ik dit toe en hoe DOE ik het dan?) vergroot je de succesfactor met factor 10. Hoe dat komt? Dat leggen we je graag uit. Echter wat blijkt? Concretiseren is nog best moeilijk!!!! Gelukkig is er een manier die dit eenvoudiger maakt zodat je sneller in beweging komt….

Afspraak inplannen