+31 (0)165 74 60 15

×

Online training leiderschap - Leiderschap Succes Aanpak

Start vandaag nog met de online leiderschap training en haal het maximale uit jouw managementvaardigheden. Gedurende zes maanden volg je 5 stappen die jouw helpen het gewenste gedrag bij je team te realiseren. De aanpak is heel praktisch, want bij Intenza geloven wij dat leren zonder realiseren leidt tot frustreren. Daarom ga je na de online module altijd weer in de praktijk aan de slag om het geleerde toe te passen. Bovendien word je elke twee weken gebeld door de Intenza realisatiecoach die je uitdaagt en verder helpt. Vergroot je realisatiekracht met de online leiderschap training van Intenza.

E-learning leiderschap: voor meer impact op je omgeving

Leiderschap is het vermogen om mensen te stimuleren en te prikkelen om ambitieuze doelstellingen waar te maken. Als leider weet je hoe je het gewenste gedrag van jouw mensen kunt realiseren. Op een inspirerende wijze leid je de beweging. Je bent in staat om in te spelen op verschillende gedragsstijlen. Je maakt teams en individuen sterker. Jouw impact op het resultaat toont deze formule aan.

Management x Doen = Resultaat in het kwadraat

Jouw inspanningen (als leider) zorgen voor een resultaat in het kwadraat. Dat is jouw realisatiekracht! De impact die jij hebt op klanten, jouw team, de organisatie en je omgeving. Wil je jouw impact vergroten? Volg dan de Leiderschap Succes Aanpak, dé online leiderschapstraining met resultaat.

 • Vergroot je impact
 • Creëer beweging
 • Meer resultaat en werkgeluk
 • Haal het beste uit jezelf en je mensen
 • Individueel programma in je eigen tempo
Schrijf je direct in!

  Leiderschap is het vermogen om mensen te stimuleren en te prikkelen om ambitieuze doelstellingen waar te maken. Als leider weet je hoe je het gewenste gedrag van jouw mensen kunt realiseren. Op een inspirerende wijze leid je de beweging. Je bent in staat om in te spelen op verschillende gedragsstijlen. Je maakt teams en individuen sterker. Kortom, meer resultaat en werkgeluk door de Leiderschap Succes Aanpak.
  Een online aanpak waarbij je zelf de uitvoering realiseert aan de hand van learning bites, instructie videos en weekkaarten. Daarbij wordt je 2 wekelijks offline gecoacht door een Intenza coach. In de aanpak staan de best practices van inspirerend en resultaatgericht leidinggeven centraal. De aanpak en werkwijze zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

  Inspirerend leiderschap: simpeler dan je denkt …. Ken je het filmpje van Simon Sinek: Do you love your wife? In dat filmpje vraagt hij een toehoorder: ‘Wat was HET moment waarop je van haar ging houden?’ De man kon de vraag niet beantwoorden. Niet verwonderlijk, want liefde is evenmin een event, net als leiderschap.

  Inspirerend leiderschap bestaat uit vele dagelijkse acties Dit geldt voor iedere verandering. Je krijgt geen sixpack als je een keer intensief sport. Ook niet als je dat een week lang doet. Misschien zie je zelfs na een maand nog geen resultaat. Toch moet je juist dan volhouden. Want na twee maanden begin je het wel te zien! En na drie maanden nog meer! Wij zeggen niet voor niets: Leiderschap, veranderen en ontwikkelen draait om kleine stappen zetten. Maar wel consistent dus bij voorkeur dagelijks!

  Waarin wil jij als leider groeien? Welke verandering wil jij doorvoeren in je organisatie? Ons advies is: vertaal het in kleine, dagelijkse acties. Acties die in lijn zijn met datgene waar je met je organisatie en team in wilt groeien. Wat wordt jouw dagelijkse actie?
  Er is geen specifieke vooropleiding vereist.
  Totale studiebelasting: 20 weken, 2 uur per week
  De investering voor de online Leiderschap Succes Aanpak bedraagt €2.495,- exclusief BTW. Inclusief toegang tot online leeromgeving en 2 wekelijks offline coaching door de Intenza coach.
  Train je liever klassikaal bekijk dan de training Inspirerend Leiderschap 2.0. Een incompany training Leiderschap is uiteraard ook mogelijk. De inhoud stemmen we geheel af op jullie wensen.

.

Leiderschap Succes Aanpak

Wil je een inspiratiegesprek over wat de Leiderschap Succes Aanpak voor jou oplevert, maak hier een afspraak. Een Intenza Coach neemt contact met je op om al je vragen door te nemen.

Leiderschap training online Intenza

Aan de slag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen over Intenza Trainingen

William Korstanje

Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!

Pol Nagelkerke

Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.

Pascal Bieleveld

Het is een inspirerende training waarbij Mario als coach je weet te prikkelen en te overtuigen om nieuwe technieken in de praktijk toe te passen. Het allerleukste hierbij is dat je merkt dat je succes boekt in de dagelijkse praktijk. Dit motiveert mij alleen nog meer om mezelf te ontwikkelen!

Rob Lemmens

Jullie kracht zit hem in het delen van direct toepasbare tips & tricks, die zich in het veld bewezen hebben. Je kunt er altijd direct mee aan de slag. Het is ook krachtig en motiverend om vervolgens de gebruiker van jullie adviezen alert te maken op signalen dat het toegepaste zijn positieve uitwerking heeft.

Dirk Jan Klein Essink

Direct toepasbare aanpak die ook door degenen aan wie je leiding geeft wordt geaccepteerd. Trainer is van hoog niveau! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar leidinggeven effectiever wil laten zijn.

Theo Boerjan

Via mijn werkgever DRV Accountants & Adviseurs volg ik momenteel het Leadership Development Programma van Intenza. Geweldig om te zien dat veranderingen in aanpak en gedrag, die in het programma aan bod komen, een groot effect hebben op klanten en collega's. In het programma komen in totaal 8 modules, bestaande uit groepssessies en individuele coachcalls, aan bod. Mijn persoonlijke doelstelling is om op een inspirerende wijze leiding te geven en collega's te motiveren om zich te ontwikkelen. Tot nu toe heb ik geleerd hoe ik meer rendement haal uit een gesprek, hoe ik met meer impact presenteer en om de juiste aandacht aan mijn collega's te geven. De huidige module is Verandermanagement waarin ik, samen met de groep, een interne opdracht van de Raad van Bestuur uitwerk. Dit kenmerkt de hele opzet van het programma: interactief, veel doen en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding van onze realisatietrainer Mario Bierkens van Intenza. Theo Boerjan

Thomas van Noort

Mario geeft direct toepasbare inzichten , methoden en oplossingen om gedrag te beïnvloeden en tot resultaat te komen. Daarnaast is Mario een ervaren trainer/coach: onderscheidend in betrokkenheid, enthousiasme en scherpte.

Rosanne Lantinga

Tijdens deze training word je met name getraind in het "hoe". Hoe breng je bepaalde informatie over en hoe pas je dit aan per situatie? Welke tools kan je gebruiken en wat is de impact hiervan? Omdat iedereen dit op zijn/haar eigen manier doet vraagt dit ook van de coach dat hij zijn coaching afstemt op de persoon. In mijn ogen is dit een van de krachten van Kees. Hij weet per persoon de ontwikkelpunten naar boven te brengen en op zo'n manier te brengen en te oefenen dat de hele groep hier van kan leren. Dit doet hij ook nog eens op een hele prettige manier.

Irma Korver

De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dit maakt de training heel erg waardevol. Daarnaast hebben we beter inzicht gekregen in onze eigen competenties en hebben de MT meetings een betere structuur.

Laura Nijk

De training bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. Het element leren van elkaar en ervaringen komt ook goed naar voren. Met het managementteam hebben we ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie, naar een hoger niveau weten te tillen.

Laura Nijk

Goede training, mooie afwisseling theorie en praktijk. Wij hebben als managementteam ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie naar een hoger niveau weten te tillen. Zeer zeker aan te raden.

Harry Neuteboom

Al een lange tijd heb ik zeer positieve ervaringen met Intenza. De trainingen worden inhoudelijk op je organisatie en behoeften afgestemd. Petra Kerrebijn is een ervaren trainer die zeer scherp en helder, maar ook met gepaste humor de inhoud kan overbrengen en mensen tot actie kan laten overgaan. De feedback van Petra is analytisch sterk en bevat altijd mooie uitdagingen! Daardoor is de effectiviteit en het resultaat hoog. Wil je je medewerkers in beweging laten komen dan ben je bij Intenza aan het juiste adres.

Management trainingen

Terug naar overzicht