+31 (0)165 74 60 15

×

Telefonisch afspraken maken - Online Training

Je wilt graag goed en meer telefonisch afspraken maken. Train jezelf met de online training Telefonisch afspraken maken, vol praktische tips en concrete handvatten. Je leert onder andere hoe je kunt Brengen in plaats van Halen, wat de ideale structuur is voor het maken van een telefonische afspraak en hoe je bezwaren aan de telefoon kunt overwinnen. Met de inspirerende video’s en weekopdrachten kun je direct in de praktijk aan de slag! Scoor aan de telefoon met de online training Telefonisch afspraken maken.

 • Telefonische acquisitie
 • Live bellen
 • Online training
 • Met meer impact aan tafel komen
 • Individueel programma in je eigen tempo
Start meteen online voor € 195,-

  Met meer gemak, zelfvertrouwen en impact aan tafel komen! Je volgt de online training individueel in je eigen tempo.
  Dit online programma gaat je helpen hoe succesvol telefonisch afspraken kunt maken. Je krijgt toegang tot je eigen online leeromgeving. Gedurende 4 weken (sneller mag ook) ervaar je de inspirerende aanpak met praktische tips en concrete handvatten.
  Week 1: Brengen in plaats van halen

  Week 2: Structuur van je telefoongesprek

  Week 3: Omgaan met reacties en bezwaren

  Week 4: Van incidenteel naar structureel
  Totale studiebelasting 6 uur
  Er is geen specifieke vooropleiding vereist.
  De investering voor de online training Telefonische afspraken maken bedraagt €195,- exclusief BTW. Inclusief toegang tot online leeromgeving.
  Volg je liever een training gedurende een dag? Dat kan ook: bekijk de training Telefonische Acquisitie. Een incompany training Telefonisch afspraken maken is uiteraard ook mogelijk. De inhoud stemmen we geheel af op jullie wensen.

.

Afspraken maken

Noem het koud bellen, cold calling, afspraken maken. Elke salesprofessional kent het belang ervan om bij klanten aan tafel te komen. Een goed gevulde agenda met afspraken zorgt er sneller voor dat jij je commerciële doelstellingen haalt. Win nieuwe klanten of maak afspraken bij bestaande klanten. Leer scoren aan de telefoon! Ga direct aan de slag met de online training Telefonisch afspraken maken en haal meer rendement uit jouw telefonische inspanningen.

afspraken maken

Afspraken maken online training

Bestel en ga direct aan de slag!


 • De investering voor deze online training bedraagt €195,- exclusief BTW. Inclusief 1 jaar toegang tot online leeromgeving.

  Na ontvangst van je bestelling krijg je automatisch een bevestiging per mail. Klik in de mail op de betaallink om te betalen. Zodra de betaling is voldaan ontvang je de inloggegevens om met de online training te starten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen over Intenza Trainingen

William Korstanje

Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!

Pol Nagelkerke

Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.

Pascal Bieleveld

Het is een inspirerende training waarbij Mario als coach je weet te prikkelen en te overtuigen om nieuwe technieken in de praktijk toe te passen. Het allerleukste hierbij is dat je merkt dat je succes boekt in de dagelijkse praktijk. Dit motiveert mij alleen nog meer om mezelf te ontwikkelen!

Rob Lemmens

Jullie kracht zit hem in het delen van direct toepasbare tips & tricks, die zich in het veld bewezen hebben. Je kunt er altijd direct mee aan de slag. Het is ook krachtig en motiverend om vervolgens de gebruiker van jullie adviezen alert te maken op signalen dat het toegepaste zijn positieve uitwerking heeft.

Dirk Jan Klein Essink

Direct toepasbare aanpak die ook door degenen aan wie je leiding geeft wordt geaccepteerd. Trainer is van hoog niveau! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar leidinggeven effectiever wil laten zijn.

Theo Boerjan

Via mijn werkgever DRV Accountants & Adviseurs volg ik momenteel het Leadership Development Programma van Intenza. Geweldig om te zien dat veranderingen in aanpak en gedrag, die in het programma aan bod komen, een groot effect hebben op klanten en collega's. In het programma komen in totaal 8 modules, bestaande uit groepssessies en individuele coachcalls, aan bod. Mijn persoonlijke doelstelling is om op een inspirerende wijze leiding te geven en collega's te motiveren om zich te ontwikkelen. Tot nu toe heb ik geleerd hoe ik meer rendement haal uit een gesprek, hoe ik met meer impact presenteer en om de juiste aandacht aan mijn collega's te geven. De huidige module is Verandermanagement waarin ik, samen met de groep, een interne opdracht van de Raad van Bestuur uitwerk. Dit kenmerkt de hele opzet van het programma: interactief, veel doen en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding van onze realisatietrainer Mario Bierkens van Intenza. Theo Boerjan

Thomas van Noort

Mario geeft direct toepasbare inzichten , methoden en oplossingen om gedrag te beïnvloeden en tot resultaat te komen. Daarnaast is Mario een ervaren trainer/coach: onderscheidend in betrokkenheid, enthousiasme en scherpte.

Rosanne Lantinga

Tijdens deze training word je met name getraind in het "hoe". Hoe breng je bepaalde informatie over en hoe pas je dit aan per situatie? Welke tools kan je gebruiken en wat is de impact hiervan? Omdat iedereen dit op zijn/haar eigen manier doet vraagt dit ook van de coach dat hij zijn coaching afstemt op de persoon. In mijn ogen is dit een van de krachten van Kees. Hij weet per persoon de ontwikkelpunten naar boven te brengen en op zo'n manier te brengen en te oefenen dat de hele groep hier van kan leren. Dit doet hij ook nog eens op een hele prettige manier.

Irma Korver

De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dit maakt de training heel erg waardevol. Daarnaast hebben we beter inzicht gekregen in onze eigen competenties en hebben de MT meetings een betere structuur.

Laura Nijk

De training bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. Het element leren van elkaar en ervaringen komt ook goed naar voren. Met het managementteam hebben we ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie, naar een hoger niveau weten te tillen.

Laura Nijk

Goede training, mooie afwisseling theorie en praktijk. Wij hebben als managementteam ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie naar een hoger niveau weten te tillen. Zeer zeker aan te raden.

Harry Neuteboom

Al een lange tijd heb ik zeer positieve ervaringen met Intenza. De trainingen worden inhoudelijk op je organisatie en behoeften afgestemd. Petra Kerrebijn is een ervaren trainer die zeer scherp en helder, maar ook met gepaste humor de inhoud kan overbrengen en mensen tot actie kan laten overgaan. De feedback van Petra is analytisch sterk en bevat altijd mooie uitdagingen! Daardoor is de effectiviteit en het resultaat hoog. Wil je je medewerkers in beweging laten komen dan ben je bij Intenza aan het juiste adres.