+31 (0)165 74 60 15

×

Telefonisch afspraken maken

Je wilt graag goed en meer telefonisch afspraken maken. Train jezelf met de online training Telefonisch afspraken maken, vol praktische tips en concrete handvatten. Je leert onder andere hoe je kunt Brengen in plaats van Halen, wat de ideale structuur is voor het maken van een telefonische afspraak en hoe je bezwaren aan de telefoon kunt overwinnen. Met de inspirerende video’s en weekopdrachten kun je direct in de praktijk aan de slag! Scoor aan de telefoon met de online training Telefonisch afspraken maken.

Resultaat

Met meer gemak, zelfvertrouwen en impact aan tafel komen!

Online aanpak

Dit online programma gaat je helpen hoe succesvol telefonisch afspraken kunt maken. Je krijgt toegang tot je eigen online leeromgeving. Gedurende 4 weken (sneller mag ook) ervaar je de inspirerende aanpak met praktische tips en concrete handvatten.
Week 1: Brengen in plaats van halen
Week 2: Structuur van je telefoongesprek
Week 3: Omgaan met reacties en bezwaren
Week 4: Van incidenteel naar structureel

Investering

De investering voor de online training Telefonische afspraken maken bedraagt €195,- exclusief BTW.

Live training

Volg je liever een training gedurende een dag? Dat kan ook: bekijk de training Telefonische Acquisitie.

Een incompany training Telefonisch afspraken maken is uiteraard ook mogelijk. De inhoud stemmen we geheel af op jullie wensen.

  • Telefonische acquisitie
  • Live bellen
  • Online training
  • Met meer impact aan tafel komen
Schrijf je direct in!

.

Afspraken maken

Noem het koud bellen, cold calling, afspraken maken. Elke salesprofessional kent het belang ervan om bij klanten aan tafel te komen. Een goed gevulde agenda met afspraken zorgt er sneller voor dat jij je commerciële doelstellingen haalt. Win nieuwe klanten of maak afspraken bij bestaande klanten. Leer scoren aan de telefoon! Ga direct aan de slag met de online training Telefonisch afspraken maken en haal meer rendement uit jouw telefonische inspanningen.

afspraken maken

Afspraken maken online training

Bestel en ga direct aan de slag!

  • Na het versturen ontvang je meteen een bevestiging per mail. Klik in de mail op de betaallink om te betalen. Na ontvangst van betaling ontvang je de inloggegevens om met de online training te starten.

Klantbeoordelingen over Intenza Trainingen

William Korstanje

Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!

Rob Lemmens

Jullie kracht zit hem in het delen van direct toepasbare tips & tricks, die zich in het veld bewezen hebben. Je kunt er altijd direct mee aan de slag. Het is ook krachtig en motiverend om vervolgens de gebruiker van jullie adviezen alert te maken op signalen dat het toegepaste zijn positieve uitwerking heeft.

Dirk Jan Klein Essink

Direct toepasbare aanpak die ook door degenen aan wie je leiding geeft wordt geaccepteerd. Trainer is van hoog niveau! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar leidinggeven effectiever wil laten zijn.

Pascal Bieleveld

Het is een inspirerende training waarbij Mario als coach je weet te prikkelen en te overtuigen om nieuwe technieken in de praktijk toe te passen. Het allerleukste hierbij is dat je merkt dat je succes boekt in de dagelijkse praktijk. Dit motiveert mij alleen nog meer om mezelf te ontwikkelen!

Pol Nagelkerke

Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.

Theo Boerjan

Via mijn werkgever DRV Accountants & Adviseurs volg ik momenteel het Leadership Development Programma van Intenza. Geweldig om te zien dat veranderingen in aanpak en gedrag, die in het programma aan bod komen, een groot effect hebben op klanten en collega's. In het programma komen in totaal 8 modules, bestaande uit groepssessies en individuele coachcalls, aan bod. Mijn persoonlijke doelstelling is om op een inspirerende wijze leiding te geven en collega's te motiveren om zich te ontwikkelen. Tot nu toe heb ik geleerd hoe ik meer rendement haal uit een gesprek, hoe ik met meer impact presenteer en om de juiste aandacht aan mijn collega's te geven. De huidige module is Verandermanagement waarin ik, samen met de groep, een interne opdracht van de Raad van Bestuur uitwerk. Dit kenmerkt de hele opzet van het programma: interactief, veel doen en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding van onze realisatietrainer Mario Bierkens van Intenza. Theo Boerjan

Hoornaar

Energieke trainer, die veel verstand heeft van zaken en praktijkervaringen kan gebruiken in de voorbeelden. De training is zeker niet saai door het hoge tempo, wat richting het eind van de dag ook wat vermoeiend werkt. Verder een enorme aanrader indien je meer met adviserend verkopen wilt doen!

Jorian Hak

Freek is een energieke leuke trainer. Ik heb nogal een korte spanningsboog maar hij weet met zijn humor en interessante praktijvoorbeelden mij de gehele dag te boeien, hulde. Omdat dit meer dan 30 woorden moet bevatten staat deze zin er ook nog.

rob kramer

zeer veel voorbeelden en handvatten die je direct in de praktijk kunt gebruiken. Na en groot aantal jaren in de sales toch weer veel praktische zaken kunnen oppikken.Ook na afloop beschikbaar voor praktische hulp en tips

Lamers

Erg leerzaam, goede tips! Trainster legt erg goed uit met voorbeelden, kleine oefeningen en rollenspellen. Ik gebruik een aantal elementen iedere dag in mijn gesprekken intern en met klanten. Om de training te doen raad ik aan dit niet met een te kleine groep te doen om verschillende rollenspellen te doen en te oefenen.

naenen

Wat een energie, enthousiasme en creativiteit! Zelden zo'n "training op maat" gehad waarbij we meteen tools kregen om mee aan de slag te gaan. Uitspraken als Quick Wins, toekomstgericht evalueren,inkoopadvies geven(ipv verkopen) hebben ons in de praktijk daadwerkelijk een stap verder gebracht. Mario heeft ons geholpen onze ambities en die van de klant te realiseren. Kijk nu alweer uit naar de volgende meeting!

Harry Neuteboom

Al een lange tijd heb ik zeer positieve ervaringen met Intenza. De trainingen worden inhoudelijk op je organisatie en behoeften afgestemd. Petra Kerrebijn is een ervaren trainer die zeer scherp en helder, maar ook met gepaste humor de inhoud kan overbrengen en mensen tot actie kan laten overgaan. De feedback van Petra is analytisch sterk en bevat altijd mooie uitdagingen! Daardoor is de effectiviteit en het resultaat hoog. Wil je je medewerkers in beweging laten komen dan ben je bij Intenza aan het juiste adres.