DRIVE Methodiek - Intenza

+31 (0)165 74 60 15

×

Je strategie en koers weer helder in 1,5 uur met de DRIVE methodiek

Hadden we maar een glazen bol…

Waarschijnlijk begon je 2020 met een strak strategisch plan.  En wisten je salesmensen exact waar ze hun commerciële pijlen op zouden richten. Je droomde al van kansrijke ontwikkelingen of innovaties. 2020 had alles in zich om een topjaar te worden! En toen was er Corona. Waardoor de plannen van toen nu meer weinig waard zijn. Had je maar een glazen bol zodat je weer vooruit kon plannen!

Drive

Aan ondernemerschap, ambities en drive geen gebrek! En daarom is er de DRIVE-methodiek. Geen dagenlange heisessies, plannenschrijverij, analyses en calculaties. Maar een 1,5 uur durende interactieve doe-sessie met de mensen die het moeten gaan doen.  De DRIVE methodiek maakt in 1 klap helder welke focusgebieden iedereen heeft. Voor welk resultaat gaan we, wanneer is 2020 echt geslaagd? Welke kaders beperken ons resultaat?  Wat vragen we van de mensen met wie we werken? Welke kernwaarden hanteren we in onze samenwerking? En welke keiharde meetbare resultaten gaan we halen en op sturen? Het zal je verrassen wat voor power, heldere richting, teamspirit én positieve flow je creëert.

Hoe het werkt?  Met 5 letters, een timer en een flipover. En een veilige setting waarin ieders inbreng gewenst en gewaardeerd wordt. Fysiek of via een online meeting. Jij kiest de beste setting.

D= Deliverables

R= Restrictions

I = Investments

V= Value

E= Essential Outcome

Download de instructies voor het organiseren van je eigen DRIVE sessie, zodat je zelf meteen aan de slag kunt met je team. Wil je liever begeleiding vanuit Intenza of heb je nog vragen? Aarzel niet. We helpen je graag

 

Download

Ga direct aan de slag met je eigen DRIVE sessie. Download de instructie.