+31 (0)165 74 60 15

×

Je strategie en koers weer helder in 1,5 uur met de DRIVE methodiek

Hadden we maar een glazen bol…

Waarschijnlijk begon je dit jaar met een strak strategisch plan.  En wisten je salesmensen exact waar ze hun commerciële pijlen op zouden richten. Je droomde al van kansrijke ontwikkelingen of innovaties. Een jaar om een topjaar te worden!

Drive

Aan ondernemerschap, ambities en drive geen gebrek! En daarom is er de DRIVE-methodiek. Geen dagenlange heisessies, plannenschrijverij, analyses en calculaties. Maar een 1,5 uur durende interactieve doe-sessie met de mensen die het moeten gaan doen.  De DRIVE methodiek maakt in 1 klap helder welke focusgebieden iedereen heeft. Voor welk resultaat gaan we, wanneer is dit jaar echt geslaagd? Welke kaders beperken ons resultaat?  Wat vragen we van de mensen met wie we werken? Welke kernwaarden hanteren we in onze samenwerking? En welke keiharde meetbare resultaten gaan we halen en op sturen? Het zal je verrassen wat voor power, heldere richting, teamspirit én positieve flow je creëert.

Hoe het werkt?  Met 5 letters, een timer en een flipover. En een veilige setting waarin ieders inbreng gewenst en gewaardeerd wordt. Fysiek of via een online meeting. Jij kiest de beste setting.

D= Deliverables

R= Restrictions

I = Investments

V= Value

E= Essential Outcome

Download de instructies voor het organiseren van je eigen DRIVE sessie, zodat je zelf meteen aan de slag kunt met je team. Wil je liever begeleiding vanuit Intenza of heb je nog vragen? Aarzel niet. We helpen je graag

 

Download

Ga direct aan de slag met je eigen DRIVE sessie. Download de instructie.