+31 (0)165 74 60 15

×

Podcast #1: Benut de kracht van gedrag

In deze podcast praten we over hoe je als organisatie kunt blijven groeien en gedrag in je team kunt veranderen. Want wellicht herken je dat wel als manager, je probeert van alles om de werkwijze binnen je team te veranderen, maar keer op keer boek je maar een minimaal succes of helemaal geen. In deze podcast: hoe kun je dan wel echt het verschil maken en die verandering teweegbrengen?

Podcast #2: Gedrag en succesfactoren om de beweging te starten

In deze aflevering praten we verder over hoe je een organisatie of team in beweging zet en écht het verschil kunt maken. Vaak hoor je dat er intern goede en heldere afspraken zijn gemaakt tijdens een team meeting en ondanks dat blijven dan de resultaten uit en verandert er eigenlijk niets. Het team en de leidinggevende kunnen dan toch teleurgesteld achterblijven. Hoe komt dat nou precies? En hoe kun je daar juist verandering in gaan brengen? In deze podcast gaan we dieper in op het hoofdthema gedrag en succesfactoren om de beweging te starten.

Podcast #3: Gedrags-succesfactoren om de beweging te sturen

Hoe krijg je een organisatie of team in beweging en kun je dat vervolgens ook goed aansturen? Als je weet dat het begin vaak lastiger is dan je denkt dan weet je dat de eerste stappen heel belangrijk zijn om vervolgens slim te kunnen regisseren en aan te sturen zodat het team groeit naar een nieuwe werkwijze. Je wilt dus van de ingezette beweging ook een way of working maken. Hoe pak je dat precies aan? En welke stappen heb je daarin te zetten? Beluister deze podcast en krijg antwoord op deze vragen.

Podcast #4: Hoe maak je van een energievretend overleg een inspirerende realisatiemeeting?

De vergadercultuur …. veel mensen zijn het zat om alleen nog maar te vergaderen. Je begint enthousiast en voor je weet loopt iedereen mat en zonder energie de vergadering uit terwijl het juist zo’n mooi moment kan zijn. Dit kan anders! In deze podcast vertellen Mario en Freek hoe je van elk overleg een realisatie meeting maakt waarbij iedereen met veel enthousiasme en energie aan de slag gaat.