+31 (0)165 74 60 15

×
Bianca Damas

8 maart 2019 door Bianca Damas | Sales

Een cadeautje voor relaties

Als relatief nieuwe collega bij Intenza kijk ik nog regelmatig met grote bewondering naar de manier waarop iedereen zijn bijdrage levert aan het grotere geheel. Natuurlijk zie je dit terug in de manier waarop wij dagelijks de behoeften van onze klanten centraal stellen. Maar gedurende het jaar zijn er ook een aantal evenementen die wij organiseren. Als een soort cadeau voor zowel bestaande klanten als voor andere geïnteresseerden.

Zo ontving ik een paar dagen geleden een update over onze aankomende Sales Inspiratie Sessie en alhoewel het beslist niet “die tijd van het jaar is” schoot mij ineens de metafoor met pakjesavond te binnen.

Want wie herinnert zich niet de verwachtingsvolle weken voor pakjesavond? Geweldig om te weten dat je een avond vol gezelligheid en cadeautjes te wachten staat. Lekker eten en leuke spelletjes, het hoort er allemaal bij. En dit terwijl er op de achtergrond een heus organisatorisch hoogstandje plaatsvindt om het voor de gasten zo fantastisch mogelijk te maken.

Bij Intenza zijn inmiddels de voorbereidingen voor onze eigen “pakjesochtend” in volle gang. Alhoewel de fysieke cadeautjes plaatsmaken voor cadeautjes in de vorm van tips, ideeën en inspiratie, en de pepernoten zijn vervangen door heerlijke verse broodjes, croissants en sap, is de gezelligheid er zeker niet minder om! Onze gasten kijken elk jaar steevast terug op een inhoudelijk waardevolle en onvergetelijke ochtend. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken en ontbreekt het ook niet aan wat competitieve fun.

Hoe het toch kan dat deze ochtend elk jaar zo succesvol is?

Eigenlijk heel simpel. Op basis van de verlanglijstjes die wij gedurende het jaar verzamelen bij onze klanten en in ons netwerk stellen we de best passende workshops samen. Zo weten we zeker dat we inhoudelijk altijd aansluiten bij de behoeften die daadwerkelijk leven bij de sales professional. Doe daar de eerder genoemde ingrediënten bij van ontbijt en gezelligheid en succes verzekerd!

Het thema van dit jaar is: High Performing Sales. Mooi gezegd (en bedacht) natuurlijk maar wat kun je dan zoal verwachten?

Zowel bij (potentiële) klanten als bij de aanbieder worden diverse stappen in het sales proces tegenwoordig digitaal afgehandeld. Onder andere hierdoor zien we dat de behoefte om onderscheidend aan tafel te komen groter is dan ooit. We geven je graag een aantal ideeën hoe je dit kunt doen.

Ook van jezelf laten horen op social media is een mooie bron van kansen. Maar hoe zet je dit in op een manier dat het ook daadwerkelijk effectief is?

Of wat te denken van de traditionele ambitiegesprekken? Hoe krijg je vandaag de dag inzicht in de ambities en plannen van je klant. Hoe ontwikkel je ideeën die hier op aansluiten om jouw sales performance sky high te laten stijgen?

Daarnaast kun je leren over het zaaien van commerciële zaadjes tijdens te zomer, het bouwen van duurzame relaties met je klanten door ze uit te dagen en het activeren van klanten tot ambassadeurs.

In elk van de 6 interactieve workshops zullen wij praktische tips en kennis delen. Maar ook de ervaringen die gedeeld worden door vakgenoten zijn vaak onbetaalbaar.
Het moge inmiddels duidelijk zijn.

Wij roepen het van de daken: De Sales Inspiratiesessie komt er weer aan! En wij hopen dat ook jouw hart vol verwachting klopt richting dit gave evenement.

High Performing Sales

Voor meer informatie en aanmelden lees je hier verder.