+31 (0)165 74 60 15

×

Effectief leiderschap met DISC - Online Training

Effectief communiceren als leidinggevende is heel persoonlijk. Je hebt namelijk te maken met veel verschillende medewerkers en situaties. Gebruik hiervoor de kracht van DISC en haal het maximale uit je communicatie als leidinggevende.

DISC leiderschap

Met deze online training over DISC en leiderschap krijg je inzicht in je eigen gedrag en jouw stijl van communiceren, maar ook in dat van de ander. Dit inzicht en de toepassing ervan zorg voor effectievere communicatie van jou als leidinggevende. Je krijgt concrete handvatten waarmee je mensen makkelijker meekrijgt, argumenten onderbouwt en je team beter in beweging krijgt.

Met deze online DISC leiderschap training voor (sales)managers leer je persoonlijkheidskenmerken van je teamleden en klanten te onderscheiden én te begrijpen. Vergroot je impact in communicatie en bereik je doelen. Leer door middel van heldere en duidelijke communicatie geheel afgestemd op het gedrag van de ander, jouw team te inspireren en motiveren. Start vandaag met je online training.

 • Inzicht in gedragsstijlen
 • Effectief communiceren
 • Gedragskwaliteiten optimaal benutten
 • Positief in beweging met je team
 • Individueel programma in je eigen tempo
Start meteen online voor € 195,-

  Na deze online DISC training, merkt je direct dat jij anderen beter kunt begrijpen én door slimmer te communiceren kun jij zorgen dat anderen jou beter begrijpen. Je bent effectiever, krijgt meer voor elkaar en krijgt meer in beweging! En dat vertaalt zich door in je (Sales)resultaten!
  Vergroot je communicatieve vaardigheden met deze online training. We zorgen ervoor dat je altijd, op elk moment, op jouw tempo, aan leren en ervaren toekomt. We creëren de optimale start, en maken leren leuker en toegankelijker dan ooit. Zodat jij een optimaal leereffect ervaart.
  Duur: 4 werken van 3 uur (natuurlijk kun je ook alles achter elkaar doen, jij bepaalt het tempo.)

  Onderwerpen:

  Week 1: Inzicht in jouw persoonlijke gedragsprofiel

  Week 2: De DISC theorie vertaald naar jouw praktijk en team

  Week 3: Effectief communiceren met je team

  Week 4: Benut de gedragskwaliteiten van je team optimaal.
  Totale studiebelasting: 4 weken, 2 uur per week.
  Er is geen specifieke vooropleiding vereist.
  De investering voor de online training Persoonlijke Effectiviteit bedraagt €195,- exclusief BTW. Inclusief toegang tot online leeromgeving.
  Wil je nog verder intensiever met Leiderschap aan de slag. Schrijf je dan in voor het online programma Leiderschap Succes Aanpak .
  Volg je liever een training gedurende een dag? Dat kan ook: bekijk de training Telefonische Acquisitie. Een incompany training Telefonisch afspraken maken is uiteraard ook mogelijk. De inhoud stemmen we geheel af op jullie wensen.
  Klik door om meer te lezen over het DISC Gedragsprofiel. En lees het artikel Gedrag en DISC voorkeursstijlen.

.

Leiderschap en communicatie

Hoe mooi is het om elke dag opnieuw vanuit je strategie of visie het inspirerende voorbeeld te zijn. Om je team te motiveren, te zien ontwikkelen en groeien. Om mooie dingen voor elkaar te krijgen. Dat gaat niet altijd even makkelijk. Je merkt misschien wel eens dat je mensen niet helemaal met je meekrijgt, je ontdekt haperingen of er zijn struggles onderling in het team. Of op de een of andere manier raak of bereik je je mensen niet. Dan is het interessant om naar de mogelijkheden van de DISC te kijken. DISC is een methodiek waarbij je de gedragsstijlen van mensen leert lezen en ontdekken,  alsook die van jezelf. Op basis van die DISC methodiek ben je in staat om veel effectiever te communiceren. Je leert alles over je eigen valkuilen maar ook hele handige tips hoe je anderen makkelijker met je mee kunt krijgen of en hoe je beter aansluit.

Schrijf je in voor het online leerprogramma van 4 weken. Via deze online leeromgeving heb je toegang tot alle tools theorie en praktische opdrachten die je helpen om direct met je team aan de slag te gaan.  Je boekt dus meteen resultaat.

Leiderschp en communicatie DISC

Bestel en ga direct aan de slag!


 • De investering voor deze online training bedraagt €195,- exclusief BTW. Inclusief 1 jaar toegang tot online leeromgeving.

  Na ontvangst van je bestelling krijg je automatisch een bevestiging per mail. Klik in de mail op de betaallink om te betalen. Zodra de betaling is voldaan ontvang je de inloggegevens om met de online training te starten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen over Intenza Trainingen

William Korstanje

Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!

Pol Nagelkerke

Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.

Pascal Bieleveld

Het is een inspirerende training waarbij Mario als coach je weet te prikkelen en te overtuigen om nieuwe technieken in de praktijk toe te passen. Het allerleukste hierbij is dat je merkt dat je succes boekt in de dagelijkse praktijk. Dit motiveert mij alleen nog meer om mezelf te ontwikkelen!

Rob Lemmens

Jullie kracht zit hem in het delen van direct toepasbare tips & tricks, die zich in het veld bewezen hebben. Je kunt er altijd direct mee aan de slag. Het is ook krachtig en motiverend om vervolgens de gebruiker van jullie adviezen alert te maken op signalen dat het toegepaste zijn positieve uitwerking heeft.

Dirk Jan Klein Essink

Direct toepasbare aanpak die ook door degenen aan wie je leiding geeft wordt geaccepteerd. Trainer is van hoog niveau! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar leidinggeven effectiever wil laten zijn.

Theo Boerjan

Via mijn werkgever DRV Accountants & Adviseurs volg ik momenteel het Leadership Development Programma van Intenza. Geweldig om te zien dat veranderingen in aanpak en gedrag, die in het programma aan bod komen, een groot effect hebben op klanten en collega's. In het programma komen in totaal 8 modules, bestaande uit groepssessies en individuele coachcalls, aan bod. Mijn persoonlijke doelstelling is om op een inspirerende wijze leiding te geven en collega's te motiveren om zich te ontwikkelen. Tot nu toe heb ik geleerd hoe ik meer rendement haal uit een gesprek, hoe ik met meer impact presenteer en om de juiste aandacht aan mijn collega's te geven. De huidige module is Verandermanagement waarin ik, samen met de groep, een interne opdracht van de Raad van Bestuur uitwerk. Dit kenmerkt de hele opzet van het programma: interactief, veel doen en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding van onze realisatietrainer Mario Bierkens van Intenza. Theo Boerjan

Thomas van Noort

Mario geeft direct toepasbare inzichten , methoden en oplossingen om gedrag te beïnvloeden en tot resultaat te komen. Daarnaast is Mario een ervaren trainer/coach: onderscheidend in betrokkenheid, enthousiasme en scherpte.

Rosanne Lantinga

Tijdens deze training word je met name getraind in het "hoe". Hoe breng je bepaalde informatie over en hoe pas je dit aan per situatie? Welke tools kan je gebruiken en wat is de impact hiervan? Omdat iedereen dit op zijn/haar eigen manier doet vraagt dit ook van de coach dat hij zijn coaching afstemt op de persoon. In mijn ogen is dit een van de krachten van Kees. Hij weet per persoon de ontwikkelpunten naar boven te brengen en op zo'n manier te brengen en te oefenen dat de hele groep hier van kan leren. Dit doet hij ook nog eens op een hele prettige manier.

Irma Korver

De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dit maakt de training heel erg waardevol. Daarnaast hebben we beter inzicht gekregen in onze eigen competenties en hebben de MT meetings een betere structuur.

Laura Nijk

De training bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. Het element leren van elkaar en ervaringen komt ook goed naar voren. Met het managementteam hebben we ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie, naar een hoger niveau weten te tillen.

Laura Nijk

Goede training, mooie afwisseling theorie en praktijk. Wij hebben als managementteam ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie naar een hoger niveau weten te tillen. Zeer zeker aan te raden.

Harry Neuteboom

Al een lange tijd heb ik zeer positieve ervaringen met Intenza. De trainingen worden inhoudelijk op je organisatie en behoeften afgestemd. Petra Kerrebijn is een ervaren trainer die zeer scherp en helder, maar ook met gepaste humor de inhoud kan overbrengen en mensen tot actie kan laten overgaan. De feedback van Petra is analytisch sterk en bevat altijd mooie uitdagingen! Daardoor is de effectiviteit en het resultaat hoog. Wil je je medewerkers in beweging laten komen dan ben je bij Intenza aan het juiste adres.

Inspirerend Leiderschap

Terug naar overzicht