Online Training en Coaching - Intenza

+31 (0)165 74 60 15

×

Online Training & Coaching

Online training en coaching is de manier om je teamleden en jezelf te blijven ontwikkelen. We realiseren ons als geen ander dat dit om andere vaardigheden vraagt. Bijna alles wat je doet is op afstand. Hoe stuur je als leidinggevende op afstand? Hoe onderhoud je contact met je team? En hoe maak je als medewerker op afstand het verschil voor jouw relaties? En hoe zorg je ervoor dat projecten toch blijven draaien? Intenza biedt hiervoor online training en coaching aan, zodat jij, jouw team en jouw organisatie zo vitaal optimaal mogelijk kunnen inspelen op de nieuwe werkelijkheid.

 • Intenza SMART 60 minutes
 • Coaching op afstand
 • Online DISC coaching
 • Digitale leeromgeving
Ja, ik wil online aan de slag!

Training & Coaching op afstand

  De Intenza SMART 60 minutes is gebaseerd op het blended action learning principe: korte training en direct toepassen in de praktijk. Daarnaast ligt de focus op één onderwerp, een Tiny Habit, zodat je teamleden snel in beweging komen en quick wins realiseren. Hoe werkt het? De Intenza SMART 60 minutes is een doelgerichte leercyclus over 1 onderwerp of thema in stappen van 5x 60 minuten. Lees meer over de Intenza SMART 60 minutes
  Naast de SMART 60 minutes aanpak kun je ook kiezen voor training en/of coaching op afstand. Juist nu het fysieke contact wegvalt helpt leidinggeven en coachen op afstand om de dingen die kunnen doorgaan ook te láten doorgaan. Intenza coaching op afstand is altijd persoonlijk, praktisch en doelgericht. De uitdaging waar je nu voor staat, staat centraal.
  Ga online aan de slag met je persoonlijke ontwikkelpunten. Met inzicht in je persoonlijke kracht en gedrag ben je in staat je persoonlijke effectiviteit te vergroten:
  1. Stap 1. Je ontvangt een uitnodiging voor het invullen van je persoonlijke DISC analyse. Deze vragen beantwoord je (in circa 15 minuten) thuis via je computer.
  2. Stap 2. Je ontvangt je persoonlijke DISC rapport per mail en neemt dit door ter voorbereiding op de telefonische persoonlijke coaching.
  3. Stap 3. Samen met de Intenza coach neem je vervolgens jouw persoonlijke DISC profiel door en bespreek je jouw vragen en ontwikkelpunten. De Intenza coach helpt je met praktische handvatten en tips die je meteen kan toepassen in de praktijk.
  4. Stap 4. Een week later plannen we nog een online coaching gesprek om verder door te pakken. Je kunt zelf kiezen of je de coaching wilt voorzetten.
  Intenza beschikt over een online leersysteem dat als platform ingezet kan worden om online te trainen. Theorie, filmpjes, kennisquiz, videoboodschappen, chats, etc. Zo blijf je op afstand doorleren.
  Intenza helpt jou bij het realiseren van je ambities. We weten ook dat je niet leert door erover te praten, maar door het te doen. Samen gaan we aan de slag op een specifiek onderwerp naar jouw keuze. Dus waar jij nu, in deze tijden, behoefte aan hebt. Met full focus en vanuit je eigen praktijk.
DISC Blended Learning Intenza

Blended Learning DISC training

Demo online DISC training Intenza

Bekijk de demo van de online DISC training

Laat ambities werkelijkheid worden. Ook op afstand.

Neem contact op voor jouw vraag.

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza

Inspirerende video's over

Gedrag, leiderschap en sales

Maatwerk trainingen

Bekijk de incompany trainingen

Blijf in beweging

Corona tips voor bedrijven