0165 74 60 15

×

Janwillem Schulte

Ervaring

12 jaar ervaring in de bankwereld en transportsector als trainee, vestigingsmanager, rayonmanager, MD Officer, projectleider en marketingmanager. 9 jaar ervaring als zelfstandig trainer/consultant in combinatie met 7 jaar docentschap aan de UVA/HVA op het gebied van ondernemerschap en marketing.

Persoonlijke passie

Het ontwikkelen van managers en professionals binnen bedrijven en organisaties zodat deze bedrijven en organisaties plezieriger tot meer resultaten kunnen komen.

Stijl

Klanten, deelnemers en studenten omschrijven mij als dynamisch, open, spontaan met een scherpe analyse. Hard op de zaak, zacht voor de mens, waarbij plezier en resultaat hand in hand gaan.

Specialisme

In algemene zin ligt mijn specialisme bij het ontwikkelen van mensen. Dit op het gebied van kennis, vaardigheid en inzicht in gedrag. Hierbij staat het resultaat voorop. Vaak gaat het hierbij om commercieel resultaat. Naast het commerciƫle resultaat kan op persoonlijk niveau resultaat gehaald worden door de ontwikkeling van managementstijlen of leiderschapsstijlen. Ook hier ligt een specialisme. Inhoudelijk kan zowel op bedrijfskundig niveau als op marketing en marketingcommunicatie consultancy gegeven worden.

Opdrachtgevers

Met name banken en verzekeringsbedrijven