+31 (0)165 74 60 15

×

Realisatiekracht – Van Praten Naar Doen

Intenza helpt organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van gewenst gedrag met bijhorende resultaten. Vooral daar waar het gaat om het vergroten van klantimpact, commerciële slagkracht en realiseren van plannen. Dat is onze passie en daar zijn we goed in (vinden onze klanten!). Geen eenmalige interventie, maar snel structurele beweging creëren. Dat is realisatiekracht!

Intenza helpt je graag met het realiseren van een structurele beweging bij jouw mensen. Wil je graag sparren over jouw organisatievraagstuk? Dan drinken we graag een kop koffie met je. Het is onze ambitie dat je aan het einde van de afspraak praktische tips hebt gekregen waarmee je direct je voordeel kunt doen.

“Onze klanten zijn steeds op zoek naar nieuwe mobiliteitsoplossingen. Intenza helpt ons hierbij en blijft ons inspireren, in een langjarige samenwerking. Onze accountmanagers zijn ook afgelopen jaren weer getraind om blijvend waarde toe te voegen bij onze klanten. Mede hierdoor is Alphabet voor de 4e keer op rij uitverkozen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland.”

‐ Alphabet Nederland - Ivo Lissone - Chief Commercial Officer (CCO)

“Vernieuwend, creatief, onderscheidend, aanpak op maat en resultaatgericht werken aan verbeteren van skills van medewerkers met verbluffende resultaten.”

‐ Voorzitter Hoofddirectie ABAB Groep B.V - John Verhagen

“Intenza helpt ons bij het realiseren van onze groeidoelstellingen. Door onze mensen te ontwikkelen en uit te dagen elke dag commerciële successen te behalen. Geen ingewikkelde processen, maar heel praktisch in de dagelijkse praktijk toepasbaar”

‐ YER - Menno van der Lely - HR directeur

“De service van Intenza houdt niet op na één sessie: de coaches zijn voortdurend op zoek naar oplossingen en ideeën die passen bij ons bedrijf. Ze zijn open, proactief en hebben een energieke en praktische instelling die ons elke keer weer prikkelt om de lat hoger te leggen.”

‐ Topbrands Europe B.V. - Hugo Brands - Salesmanager

“Intenza heeft ons management begeleid om een aantal van onze regionale teams effectief te doen groeien in de ondernemende kant van hun aansturing. Door te focussen op quick wins hebben deze teams met de begeleiding in kleine stappen binnen 12 weken een meetbare verbetering van hun resultaten laten zien. Iets waarop zij meer dan trots zijn!”

‐ Allerzorg - Roy Rempe

“Management coaching. Intenza heeft ons uitstekend geholpen bij het succesvol coachen van een gewaarde collega. Passend sensitief, gecombineerd met een nuchtere, doelgerichte aanpak.”

‐ De Mandemakers Groep - Drs. J.C. Maan RA - CFO

“De presentatie voor onze vakgroep Orthopedie was inspirerend, verhelderend en zeer succesvol. Met zijn frisse en duidelijke presentatiestijl weet hij aanwezigen bewust te maken van de noodzaak tot veranderen. En met concrete, pakkende voorbeelden helpt hij tevens hoe we deze verandering kunnen realiseren. Mario, bedankt!”

‐ Bravis Ziekenhuis - Wout Rosenberg - Orthopedisch chirurg

Gemotiveerde medewerkers behalen meer en betere resultaten.

Resultaten haal je niet door praten, maar door doen. Intenza werkt met succesfactoren, die helpen om de ingezette beweging te versnellen. Met direct voelbare impact bij klanten en medewerkers. Resultaatgericht door realisatiekracht.

Onze succesfactoren

Klanten

Bekijk alle cases